Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 30. toukokuuta 2022

Salaliittoteoriat

Eija Kärkkäinen

Salaliittoteorioita yritetty selvittää kautta aikojen. Mikä yhdelle on totuus, on toiselle salaliittoteoriaa. Siksipä ihminen kysyy, mikä on totuus? Vastaus löytyykin täysin konfliktin ulkopuolelta.

Voi meitä, jos etsimme totuutta toinen toisistamme. On yksi Totuus, joka on myös Tie! Hänet löydämme Sanasta, Hän on Elämä.

Jesaja ennusti jakaantuneelle, maallistuneelle kansalle! Jumalan tahtoo ahdistuneen vetää täysin ulos kaikesta, mikä ahdistaa tulevaisuudessa tai nykyhetkessä. Hän on kansojen Jumala, mutta myös yksilön! Hänen tapansa on pysäyttää, mutta kuuliainen löytää tien ahdistuksesta armahtavaan, turvallisen Isän luo. ❤️

Loukkauskivi ja kompastuksen kallio

Jes. 11:Näin Herra sanoi minulle, kun hänen kätensä voima oli päälläni. Hän varoitti minua vaeltamasta tämän kansan tietä: ”Älkää kutsuko salaliitoksi kaikkea, mitä tämä kansa salaliitoksi kutsuu. Älkää pelätkö, mitä se pelkää, älkääkä kauhistuko. Herra Sebaot pitäkää pyhänä, pelätkää ja kauhistukaa häntä. Hän on oleva pyhäkkö. Hänestä tulee loukkauskivi ja kompastuksen kallio molemmille kuningashuoneille, loukku ja ansa Jerusalemin asukkaille. Monet heistä kompastuvat, kaatuvat ja ruhjoutuvat, monet joutuvat ansaan ja jäävät kiinni. Sido todistus, lukitse laki sinetillä minun opetuslapsiini.”
Jesaja 8:11‭-‬16

Ei kommentteja: