Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 23. huhtikuuta 2022

Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24.2.2022

"”Näyttäkää tämä Putinille”
Helmikuun 27. päivänä kiidätettiin mariupolilaiseen sairaalaan 6-vuotias pikkutyttö, joka oli haavoittunut supermarketissa ollessaan Venäjän joukkojen pommituksessa. Pian maailmalle levisivät uutistoimisto AP:n kuvat, joissa ensihoitajat yrittivät pelastaa pinkkiin, yksisarvisen kuvalla koristeltuun pyjamaan puettua tyttöä vanhempien seuratessa avuttomina vieressä.

Lääkärit ja hoitajat eivät onnistuneet yrityksessään. Kun videokuvaaja ikuisti yhtä lääkäreistä antamassa lapselle happea, tämä katsoi suoraan kameraan ja sanoi:

– Näyttäkää tämä Putinille. Tämän lapsen silmät. Ja itkevät lääkärit."

"PERJANTAINA venäläisen uutissivusto Readovkan somekanavalle tupsahti julkaisu, jossa väitettiin 13  414 venäläissotilaan kaatuneen Ukrainan sodassa, ja noin 7 000 venäläissotilaan olevan kateissa.

”Venäjän Facebookissa”, VKontaktessa julkaistu teksti katosi pian, mutta siitä jäi jälki sivustohistoriaa arkistoivaan Waybackmachine-palveluun.

Nämä yllä olevat on lainauksia lehtijutuista:

Venäjän päämies sanoo olevan erikoisoperaatio, mutta kyllä se on täydellinen hyökkäys Ukrainaan, jossa tapetaan siviilejä surutta. Tiedoksi vaan tässä sanon sen, jos sinä joka olet venäläinen tiedota tämä totuus kansallesi.
Älä usko Venäjän mediaa!

Lue tästä linkistä tietoa

Ei kommentteja: