Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 24. heinäkuuta 2021

Jumala parantaa

Seuraava teksti kopioitu heidän facebook-sivuilta:

Elävät virrat -seurakunta

Markuksen evankeliumi 9:21-24
9:21 Ja Jeesus kysyi hänen isältään: "Kuinka kauan aikaa tätä on hänessä ollut?" Niin hän sanoi: "Pienestä pitäen.
9:22 Ja monesti se on heittänyt hänet milloin tuleen, milloin veteen, tuhotakseen hänet. Mutta jos sinä jotakin voit, niin armahda meitä ja auta meitä."
9:23 Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Jos voit!' Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo."
9:24 Ja heti lapsen isä huusi ja sanoi: "Minä uskon; auta minun epäuskoani."

Epäuskon ongelma osa 5.

Lapsen isä esittää Jeesukselle paljon puhuvan kysymyksen; "..mutta jos sinä voit jotakin, niin auta ja armahda meitä!" Katso heti perään Jeesuksen vastaus; "Jos voit! Kaikki on mahdollista sille, joka uskoo."
Huomaa, että lapsen isällä oli uskoa jopa vähemmän kuin monella tämän päivän uskovalla. Hän nimittäin kysyy Jeesukselta kysymyksen muodossa "jos sinä voit.." Hän ei edes tiennyt voiko Jeesus parantaa? Jostakin Hän oli saanut päähänsä hakeutua ensin opetuslasten luo, jotta poika voisi parantua, mutta ei edes tiennyt voiko poika parantua. Käytännössä kaikki meistä tietää, että Jumala voi, mutta se mitä kaikki eivät ole vielä tienneet on se, että Jumala myös tahtoo parantaa meidät!

Jatketaan Jeesuksen sanojen parissa; "kaikki on mahdollista sille, joka uskoo." Oletko kuullut Jeesuksen valehtelevan? Hyvä, en minäkään! Jos Jeesus sanoo, että kaikki on mahdollista, niin silloin kaikki on mahdollista sille joka uskoo!
Huomaa nyt pojan isässä nopeasti tapahtuva muutos ja ojentautuminen uskossa! "Minä uskon! Auta minua voittamaan epäuskoni!" Isä ojentautui uskoon ja samalla tunnusti epäuskonsa ja sen, että hän tarvitsi Jeesukselta apua! Tässä on yksi tärkeä avain meille kohti voittoamme, nimittäin nöyryys tunnustaa epäuskomme ja pyytää Jeesusta täyttämään sen mitä meiltä puuttuu! Tämän seurauksena miehen poika vapautettiin ja hän parani, niin myös sinä pääset vapaaksi ja paranet!

Kunnia Jumalalle!

*****************************************************

Mutta Jumala on Jumala kaikesta huolimatta ja kaikki ei parane tässä ajassa uskoimmepa tai emme.. katso Tommy Liljan haastattelu,

Paljon tapahtuu paranemisia, suuriakin, mutta on aivan totta, ettei kaikki parane, vaikka uskoisi näin tapahtuvan.
Ja on julistettava parantumista. Mutta emme saa tuomita ketään epäuskoiseksi, jos ei parane.
Minäkin uskon parantuvani, vaikka diagnooseja on jo nyt 10 kpl. eikä täydellistä parantumista ole tapahtunut, koska tarvitsen lääkkeitä. Mutta muuten elän normaalia elämää, niin kuin kuka tahansa terve ihminen.
Jotenkin näissä olosuhteissa tämä epäuskoon viittaaminen ei tunnu hyvältä.
Vaikka olen laittanut uskoni siihen, että paranen, niin kuin luvataan Jumalan sanassa, ei näkyvää täydellistä parantumista ole tapahtunut.

ps. Haastan rukoilemaan, että paranen täysin jo tässä ajassa, eikä vasta tulevassa

Siunausta kaikille!

Ei kommentteja: