Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Uusi maailman järjestys

1Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika,

2Tess. 2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi

2 Tess.2:6 Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

Tällainen aika on nyt vallalla myös täällä Suomessa, valheen kaikella voimalla mennään eteenpäin niin Hallitus, THL jne

Aika on vakava! Rukoile ja tee kaikkesi muuttaaksesi suunnan kohti Jeesusta Kristusta, hän on meidän pelastajamme!

Juud. 1:25 hänelle, ainoalle Jumalalle ja meidän pelastajallemme Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteetti, voima ja valta ennen kaikkia aikoja ja nyt ja iankaikkisesti! Amen

Let's do it! Suomalaisten tulee tietää, kenellä on todellinen valta. Se kuuluu Hänelle, joka voitti hyvyydellään ja rakkaudellaan uhraamalla itsensä meidän vajavaisten ihmisten puolesta. Hän lupaa taistella puolestamme, jos sallimme!

Tämä ryhmä vaikuttaa myös täällä Suomessa: Bilderberg-ryhmä on vuosittain järjestettävä ulkopuolisilta suljettu epävirallinen kokous, johon kutsutaan eri aloilta osittain vaihtuvia vaikutusvaltaisia vieraita. Kokouksista ei raportoida julkisuuteen, mikä on herättänyt epäilyksiä demokraattisen päätöksenteon toteutumisesta ja syytöksiä politiikan läpinäkyvyyden puutteesta. Ryhmän nimi juontuu alankomaalaisesta Hotel de Bilderberg -nimisestä hotellista, jossa keväällä 1954 järjestettiin ensimmäinen kokous.(Wikipedia)

Uusi maailmanjärjestys salaliittoteoria

Uusi maailmanjärjestys (engl. New World Order) on moneen salaliittoteoriaan kuuluva oletus, jonka mukaan yksi tai useampi ryhmä pyrkii perustamaan yhden ja kaikkivaltiaan maailmanhallituksen. Tämän epädemokraattisesti muodostetun ryhmän väitetään pyrkivän säätämään maailmanlaajuiset lait tuomioistuimien ja sotilaallisen voiman avulla.

Uuden maailmanjärjestyksen teoriaan uskovat ovat nostaneet esille Yhdysvaltain yhden dollarin setelin kääntöpuolella olevan latinankielisen tekstin Novus Ordo Seclorum, joka tarkoittaa 'Uusi aikakausien järjestys'.(Wikipedia)

Hallituskin puhuu tästä uudesta maailman järjestyksestä. Covid (Korona) kuuluu olennaisena osana, jolla ( kun pandemia julistettiin) tätä uutta maailmanjärjestystä luodaan. Talous ajetaan alas kaikkialla, johon kuuluu myös tämä valtava 7 miljardin velan ottaminen. Muka koronan aiheuttamaan, velalla maksetaan pankeille saatavia, jotta ne ei kaatuisi, koska ne ovat antaneet lainaa Kreikalle ja Italialle.
Tällä järjestelyllä saadaan EU:hin kuuluvat maat yhteiseen liittovaltioon sidottua. Tämäkin on tuolla Bilderbergin salaisissa huoneissa päätetty. Uusi maailman järjestys tulee, onhan tämä Raamatussa ilmoitettu tosiasia.

Sitten et voi ostaa tai myydä ellet ole rokotettu tai koodattu tietosi järjestelmään, jolla sinua voidaan kontrolloida ja ohjailla.

Ei tarvitse kuin kuunnella uutisia, huomaat miten järjestelmällinen tämä systeemi on.
On aika valvoa ja herätä unesta!
Sinisilmäisyys ei ole kauneutta, vaan alistumista antikristuksen vallan alle.
Uusi maailman järjestys silmiemme edessä tapahtuva todellisuus..

Ei kommentteja: