Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Evankelioiminen

💞Tehtävänä julistaa, ei käännyttää! Jeesus on tämän tehtävän antanut! Kuinka kukaan voi kuulla, ellei ole julistajaa🤔

Tämä suuri aarre on meillä saviastioissa, Jeesus itse. Hän loistaa uskovissa kaikista meidän vajavaisuuksistamme huolimatta.

Käännyttäminen on pakottamista. Sellaiseen uskonnollisuuteen syyllistyy ajoittain kai jokainen meistä. Syynä lienee kuitenkin, että Kristuksen sisäinen tunteminen on jotain sellaista, mitä pelkkä ulkoinen uskonnon ja väärän armon julistaminen ei voi saada aikaan. Siksi vain yritämme saada ihmisiä uskomaan. Uskomaan Jeesuksen sovittaneen itse kunkin synnit. 💞
Uusi sisäinen elämä, uudistuminen päivittäin antaa toivon, ilon, voiman tälläisenäkin aikana päivittäin 😍
Eija Kärkkäinen

Tämä aarre on meillä saviastioissa, jotta tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä. Me olemme kaikin tavoin ahtaalla mutta emme umpikujassa, neuvottomia mutta emme toivottomia, vainottuja mutta emme hylättyjä, maahan lyötyjä mutta emme tuhottuja. Me kannamme aina ruumiissamme Jeesuksen kuolemaa, että myös Jeesuksen elämä tulisi meidän ruumiissamme näkyviin. Meidät, jotka elämme, annetaan aina alttiiksi kuolemalle Jeesuksen tähden, että myös Jeesuksen elämä tulisi kuolevaisessa ruumiissamme näkyviin. Kuolema tekee siis työtään meissä mutta elämä teissä. Koska meillä on sama uskon Henki, niin kuin on kirjoitettu: ”Minä uskon ja siksi puhun”, niin mekin uskomme ja sen tähden myös puhumme. Mehän tiedämme, että hän, joka herätti Herran Jeesuksen, herättää meidätkin Jeesuksen kanssa ja tuo meidät esiin yhdessä teidän kanssanne. Tämä kaikki tapahtuu teidän takianne, jotta yhä enenevä armo saisi aikaan yhä useammissa vielä runsaampaa kiitosta Jumalan kunniaksi.
2. Korinttilaisille 4:7‭-‬15

Ei kommentteja: