Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Antaminen, uhri

Kuningaskunnan talouden hoito ja hengellinen menestys on tietyllä tapaa paradoksi, alkaen rististä. Se, mikä näyttää olevan tappio, koituu voitoksi, kun näemme asiat uskon ja Jumalan sanan valossa.
2kor 8:9 kertoo kuinka Herramme tuli rikkaudesta köyhäksi tehden monia rikkaiksi. Sittemmin Jerusalemin srk tuli hengellisesti rikkaaksi tehden uusia srk.ia rikkaiksi, mutta joutuivat taloudelliseen puutteeseen. Nyt Paavali vetoaa uskoviin sytyttääkseen intoa avustamaan taloudellisesti Jerusalemin srk.aa. Ei surkeillen, eikä pakosta!!!

Pointtini on tämä: srk.n talous on HENGELLINEN KYSYMYS, eikä pelkästään pitäydy opetukseen kymmenyksistä, vaan näkyyn, joka syntyy siitä tiestä, missä srk vaeltaa eräänlaisessa paradoksaalisuudessa suhteessa maailmaan! Kyse ei ole vaurastumisesta, vaan kuningaskunnan menestymisestä ja hyvinvoinnista vaikeinakin aikoina.
Jälleen tulee syttyä Jumalan tulesta niin, että palaamme alkuun ja näemme sanasta Jumalallisen periaatteen. Ensiksi tulee pitää huoli niistä, jotka pitävät huolta hengellisetä hyvinvoinnistamme. Olemme kuin perhe, joka huolehtii toinen toisistaan.
Nyt kun emme voi toimia siten, että kutsuisimme koolle suuria joukkoja, meidän tulee käyttää nettiä sellaisella kokoonpanolla, mikä on mahdollista. Näyttää, että srk on "joutunut maan alle" tullakseen näkyviin laajemmin. Tähän meitä kaikkia nyt tarvitaa! Pienten alkujen päivät tulevat laajenemaan, kun elämme tässä hetkessä laittaen likoon pienetkin eväät 🙏😇❣️ Eija Kärkkäinen

2 Kor.9:6 - 12

Ei kommentteja: