Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Ihmeet ja merkit

ja asettivat heidät apostolien eteen, ja nämä rukoilivat ja panivat kätensä heidän päällensä. Ja Jumalan sana menestyi, ja opetuslasten luku lisääntyi suuresti Jerusalemissa. Ja lukuisa joukko pappeja tuli uskolle kuuliaisiksi. Ja Stefanus, täynnä armoa ja voimaa, teki suuria ihmeitä ja tunnustekoja kansassa. Niin nousi muutamia niin kutsutusta libertiinien ja kyreneläisten ja aleksandrialaisten synagoogasta sekä niiden joukosta, jotka olivat Kilikiasta ja Aasiasta, väittelemään Stefanuksen kanssa, Silloin he salaa hankkivat miehiä sanomaan: "Me olemme kuulleet hänen puhuvan pilkkasanoja Moosesta ja Jumalaa vastaan". Ja he toivat esiin vääriä todistajia, jotka sanoivat: "Tämä mies ei lakkaa puhumasta tätä pyhää paikkaa vastaan ja lakia vastaan;
Apostolien teot 6:6‭-‬9‭, ‬11‭, ‬13 FB38


Tänäkin päivänä nousee paljon kritiikkiä kun Pyhä Henki toimii väkevästi, alkaa nousta vastapuoli ja kritisoi kaikkea.
Tämä kuuluu tähän Jumalan lasten vaellukseen jos vaellat lähellä Jeesusta - saat tuomiota.

Mutta jos kuljet kaukana, ei mikään taho pidä meteliä siitä, koska et ole vaarallinen sielunviholliselle.

Uskonnollinen henki nousee heti valittamaan kun ihmeitä ja merkkejä tapahtuu.
Iloitse siis kun sinua arvostellaan ja panetellaan hyvien tekojen tähden.

Matt. 10:8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.

Ap.t. 14:3 Niin he oleskelivat siellä kauan aikaa ja puhuivat rohkeasti, luottaen Herraan, joka armonsa sanan todistukseksi antoi tapahtua tunnustekoja ja ihmeitä heidän kättensä kautta

Mark. 16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

Ap.t. 19:11 Ja Jumala teki ylen voimallisia tekoja Paavalin kätten kautta,

Hebr. 2:4 kun Jumala yhdessä heidän kanssaan todisti tunnusmerkeillä ja ihmeillä ja moninaisilla väkevillä teoilla ja jakamalla Pyhää Henkeä tahtonsa mukaan?


Todistusvideo Nouse Suomi tapahtumasta

Ei kommentteja: