Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 10. marraskuuta 2014

Elämän ja kuoleman kysymyksiä tänään?

https://soundcloud.com/joonatan-s/joonatan-i-miss-my-brother

Ajatuksia elämästä ja kuolemasta

Israelin suurlähetystö Helsinki

"Viimeisten kuukausien aikana palestiinalaisradikaalit ovat pyrkineet rikkomaan Temppelivuorella vallitsevaa tilannetta estämällä kristittyjä ja juutalaisia vierailemasta alueella. Hamasin ja Islamistisen liikkeen radikaalin siiven yllyttämät palestiinalaiset mellakoitsijat ovat hyökänneet kohti alueen vierailijoita sekä poliiseja aseistautuneena kivillä ja ilotulitteilla, ja käyttäen al-Aqsan moskeijaa hyökkäysten tukikohtana. Israelin viranomaiset ovat pyrkineet hillitsemään näitä ääri-islamistien yrityksiä kärjistää Temppelivuoden tilannetta."



Joh. 3:15-18
3:15 että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä.
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.


1Joh. 4:16 Ja me olemme oppineet tuntemaan ja me uskomme sen rakkauden, mikä Jumalalla on meihin. Jumala on rakkaus, ja joka pysyy rakkaudessa, se pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä.

Kun olemme nähneet ja kuulleet näitä Isis-joukkoja, jotka tappavat ja tuhoavat, voi tulla ainoastaan yhteen tulokseen. He eivät usko Jumalaan, sillä Jumalassa on valkeus ja rakkaus.
Joh. 1:4 Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.
Ilman rakkautta ja valoa, heissä asuu pimeys ja niin he tekevät pimeyden tekoja. Sillä raamattu sanoo näin:

Joh. 10:10 Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.

Ilm. 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.


Emme siis pelkää, vaan tukeudumme täysillä Jumalan rakkauteen!

2Tim. 4:8 Tästedes on minulle talletettuna vanhurskauden seppele, jonka Herra, vanhurskas tuomari, on antava minulle sinä päivänä, eikä ainoastaan minulle, vaan myös kaikille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat

Hebr. 3:14 sillä me olemme tulleet osallisiksi Kristuksesta, kunhan vain pysymme luottamuksessa, joka meillä alussa oli, vahvoina loppuun asti

Ilm. 3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

Ei kommentteja: