Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 25. helmikuuta 2014

Uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.

Mark. 11:24 Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.

Viime yönä kun heräsin ja mietin uskon asioita ja evankelioimisjärjestöä: Good News For Everyone joka on Suomeksi sanottuna: Hyvä uutinen kaikille!
Tuli henkeeni sanat, jotenkin tähän tapaan:Kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskossa niin se on teille tuleva.

Tämähän on hyvä uutinen kaikille!
- Meidän tulee vaeltaa uskossa!
- Tehdä työtä uskossa!
- Rukoilla uskossa!
- Kaikkea mitä teemme uskossa, se on meille tuleva! Koska Jumalan sana on elävä ja voimallinen - uutta luova sana!
- Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.
- Hebr. 13:8 Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.
- Jumalan sana ei muutu, niin kuin Hebrealaiskirjeessä 13:8 sanotaan: Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. Jeesus on Jumalan Sana. Joh. 1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.
- Joh. 1:1 Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala.
- Joh. 10:30 Minä ja Isä olemme yhtä."
- 1Moos. 1:1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan.
- Joh. 17:5 Ja nyt, Isä, kirkasta sinä minut tykönäsi sillä kirkkaudella, joka minulla oli sinun tykönäsi, ennenkuin maailma olikaan.
- 1Joh. 1:1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
- 1Joh. 1:2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -


Nämä Raamatun Sanan kohdat ilmoittavat meille sen, että Jumalan Sana ei muutu ja se on elävä ja voimallinen Sana. Kun me rukoilemme Sanan mukaan uskossa - meidän rukoukset toteutuu, koska Jumalan Sana ei petä. Jumalan Sana on totuus.
Mikä on alusta ollut - elämän Sana - elämä ilmestyi - myös tämä sama elämän Sana ilmestyi meille uskon kautta Jeesukseen Kristukseen Pyhän Hengen voimalla.(1 Joh.1:1-2)
Room. 15:19a tunnustekojen ja ihmeiden voimalla, Pyhän Hengen voimalla.

- Nyt on Suomen kansan syytä "yksissätuumin" lähteä omista bunkkereista tekemään yhteistyössä Jumalan sanan mukaisesti: Rukoilemaan, evankelioimaan, parantamaan, vapauttamaan jne. Sillä Jeesuksen Kristuksen työ on pahasti kesken Suomessa, sillä uuspakanallisuus on valtaamassa enenevässä määrin tätä maata.
- On aika herätä valvomaan ja tekemään työtä yhdessä!
- Seurakunnan on syytä nousta Suomessa siihen mittakaavaan asti, mikä on Jumalan suunnitelma lopunaikojen suurelle herätykselle!
- Nyt on se aika tullut!
- Sana sanoo: Heräjä sinä joka nukut!Ef. 5:14 "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"
- Kristus tahtoisi sinua valaista juuri nyt!
- Uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva!(Mark. 11:24b)

Mark. 16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.

Jes. 65:24 Ennenkuin he huutavat, minä vastaan, heidän vielä puhuessaan minä kuulen.

Joh. 14:13 ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.

1Joh. 5:14 Ja tämä on se uskallus, joka meillä on häneen, että jos me jotakin anomme hänen tahtonsa mukaan, niin hän kuulee meitä.

Matt. 21:22 Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte."

1Joh. 3:22 ja mitä ikinä anomme, sen me häneltä saamme, koska pidämme hänen käskynsä ja teemme sitä, mikä on hänelle otollista.

Matt. 7:7 Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.


- Nämä Raamatun Sanan kohdat vakuuttavat minua ja rukoilen, että ne vakuuttavat sinua nousemaan ylös paikaltasi ja lähtemään liikkeelle!
- Nyt ei ole aika "vartioida mitähän ne muut tekevät" - vaan minä ja sinä olemme vastuussa tekemisistämme tai tekemättä jättämisistämme Jumalalle.
- Lusteet korjataan sitten viimeisellä tuomiolla ja me emme ole niitä, jotka nyhtävät lusteet tänä päivänä tai tulevina päivinä. Siitä kertoo myös Jumalan sana:

Matt. 13:36 Ja hänen opetuslapsensa tulivat hänen tykönsä ja sanoivat: "Selitä meille vertaus pellon lusteesta." 13:37 Niin hän vastasi ja sanoi: "Hyvän siemenen kylväjä on Ihmisen Poika.
13:38 Pelto on maailma; hyvä siemen ovat valtakunnan lapset, mutta lusteet ovat pahan lapset
13:39 Vihamies, joka ne kylvi, on perkele; elonaika on maailman loppu, ja leikkuumiehet ovat enkelit.
13:40 Niinkuin lusteet kootaan ja tulessa poltetaan, niin on tapahtuva maailman lopussa.
13:41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka ovat pahennukseksi ja jotka tekevät laittomuutta,
13:42 ja heittävät heidät tuliseen pätsiin; siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.
13:43 Silloin vanhurskaat loistavat Isänsä valtakunnassa niinkuin aurinko. Jolla on korvat, se kuulkoon


- Eräs Suomalainen seurakunnallinen lehti kirjoittelee joka viikko kielteisessä sävyssä joitakin saarnaajia tai puhujia vastaan ja on nyhtämässä edellä mainitun kaltaisista syistä, muka väärän hengellisen sanoman tuojina. Mutta tänä aikana tulisi pitäytyä sellaisesta kirjoittelusta ja pyrkiä totuuteen Jumalan Sanan pohjalta.
Arvioiminen ja arvosteleminen eivät ole sama asia!
- Tästähän Jumalan sana varoittaa, niin kuin tuossa Matteuksen 13- luvussa sanotaan.
- Mutta sekin asia, jos tekee työtä oman kunnian pyynnöstä tai omaksi edukseen - ei vie asioita eteenpäin, eikä siten ole siinä sitä siunausta, jota ihminen kuitenkin toivoo.
- Gal. 5:26 Älkäämme olko turhan kunnian pyytäjiä, niin että toisiamme ärsyttelemme, toisiamme kadehdimme.
- Fil. 2:3 ettekä tee mitään itsekkyydestä tai turhan kunnian pyynnöstä, vaan että nöyryydessä pidätte toista parempana kuin itseänne


Olkaa siunattuja! Ja pysykäämme siinä toivon tunnustuksessa, josta Sana puhuu!
Hebr. 10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;
1Kor. 1:9 Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme yhteyteen




Uutisia Israelista:
TV7 News 26.2.2014

Ei kommentteja: