Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Muutoksen tuulet jo puhaltavat

Muutoksen tuulet jo puhaltavat! River tällä hetkellä jäi taakse ja uutta on tulossa. Jumala puhui tästä jo noin kuukausi sitten. Ja siitä, että menette eteenpäin, sillä Hän on kanssamme. Monet voivat ajatella, että taas nämä ovat menossa uuteen ja tuntemattomaan, mutta jos aikoo olla kuuliainen Jumalan puheelle - niin ei auta "itkut markkinoilla" jos haluaa seurata Jumalaa.
Kaipuumme on olla siellä, missä Jumalan suunnitelmat toteutuvat elämässämme. Ei katsoa oikealle eikä vasemmalle - vaan kulkea juuri siinä suunnitelmassa suoraan eteenpäin.Joos. 1:7 Ole vain luja ja aivan rohkea ja noudata tarkoin kaikessa sitä lakia, jonka minun palvelijani Mooses on sinulle antanut; älä poikkea siitä oikealle äläkä vasemmalle, että menestyisit, missä ikinä kuljetkin.
Snl.4:25 Katsokoot sinun silmäsi suoraan, eteenpäin olkoon katseesi luotu.
26 Tasoita polku jaloillesi, ja kaikki sinun tiesi olkoot vakaat.
27 Älä poikkea oikeaan, älä vasempaan, väistä jalkasi pahasta.


Olemme mukana tukemassa!

Olimme 12-14.9.2013 Ikaalisissa, evankelioimassa ja tukemassa paikallisia seurakuntia. Oli väkevää olla mukana siellä ja kohdata ihmisiä kadulla. Olimme S-Marketin pihalla kertomassa Jeesuksesta ja jaoimme kutsuja Kansanjuhlaan, joka pidettiin Omalla Tuvalla perjantaina ja lauantaina, puhujina olivat Mika ja Esko Jantunen. Ihmisiä paranani sairauksistaan ja sai täyttyä Pyhällä Hengellä ja tulella. Uskomme, että Pyhän Hengen tuli alkoi roihuta ja sai aikaan janoa ja nälkää Jumalan puoleen. Kolmen päivän aikana ainakin viisi helkilöä antoi elämänsä Jeesukselle, siitä kuuluu kiitos ja kunnia ainoastaan Jeesukselle!

Herätys on nyt! Kun uskovat heräävät, niin alkaa tapahtua.

Ef. 5:14-21
14 Sentähden sanotaan: "Heräjä sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus sinua valaisee!"
15 Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte: ei niinkuin tyhmät, vaan niinkuin viisaat,
16 ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.
17 Älkää sentähden olko mielettömät, vaan ymmärtäkää, mikä Herran tahto on.
18 Älkääkä juopuko viinistä, sillä siitä tulee irstas meno, vaan täyttykää Hengellä,
19 puhuen keskenänne psalmeilla ja kiitosvirsillä ja hengellisillä lauluilla, veisaten ja laulaen sydämessänne Herralle,
20 kiittäen aina Jumalaa ja Isää kaikesta meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.
21 Ja olkaa toinen toisellenne alamaiset Kristuksen pelossa


Ole siunattu lukijani ja täyty Hengellä!

Yhteystietoja

Vaimoni kirjoituksia:

Auttamisesta:Grace & Glory Ministries. We're so excited to finally release our most recent music video from the Dominican Republic trip. Prepare to be confronted with the heartbeat of this ministry!



Ei kommentteja: