Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 26. syyskuuta 2013

Loistakoon valkeus pimeydestä

2Kor. 4:6 Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.

Matt. 5:16 Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.

Jaak. 3:13 Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä.

1Piet. 2:9-12
9 Mutta te olette "valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja", joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa;
10 te, jotka ennen "ette olleet kansa", mutta nyt olette "Jumalan kansa", jotka ennen "ette olleet armahdetut", mutta nyt "olette armahdetut."
11 Rakkaani, niinkuin outoja ja muukalaisia minä kehoitan teitä pidättymään lihallisista himoista, jotka sotivat sielua vastaan,
12 ja vaeltamaan nuhteettomasti pakanain keskuudessa, että he siitä, mistä he parjaavat teitä niinkuin pahantekijöitä, teidän hyvien tekojenne tähden, niitä tarkatessaan, ylistäisivät Jumalaa etsikkopäivänä.


Me olemme kutsutut elämään kirkkaudessa, Jeesuksen Kristuksen kanssa, elämään Kristuksessa! Laittamalla pois kaikki mikä hidastaa matkantekoa. Room.6:11 Niin tekin pitäkää itsenne synnille kuolleina, mutta Jumalalle elävinä Kristuksessa Jeesuksessa. Room.8:1 Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat. 2 Sillä elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

Evankeliumin sanoman tulee kaikua kirkkaana tälle ajalle. Pimeyden keskellä tuntuu todella vaikealta elää, mutta meillä, jotka olemme kastetut Kristukseen, on toivo varmasta pelastuksesta tämän pimenevän maailman ajan keskellä.
Tuntuu kuitenkin lohduttomalta tämän maailman meno, jatkuva uutisointi tappamisista, onnettomuuksista, terrorismista, maanjäristyksistä, polyamoriset suhteet jne. Miten nykyajan ihminen ilman Kristusta jaksaa elää? Synnillinen meno näyttää ottavan suurempaa alaa ihmisten elämässä ja mediassa.

Median uutisissa "hyvät uutiset" eivät saa tilaa - vaan "huonot uutiset" uutisoidaan näyttävästi. Niillä, siis huonoilla uutisilla, mässäillään ja herkutellaan, että saadaan myyntiä aikaiseksi. Raha ratkaisee uutisoinnissakin.
Mutta tulee aika jolloin "Hyvät uutiset" ovat jokapäiväisiä, kun Herran kirkkaus ilmestyy. Kirkkauden läsnäolossa voi tapahtua parantumisia, pelastumisia, luovia ihmeitä, kuolleista heräämisiä, silloin niistä tulee hyviä uutisia, joista kerrotaan myös mediassa. Se aika on lähellä! Profetoin: Se aika on ihan lähellä!

Muutamia vuosia sitten näin ilmestyksen, jossa Pyhän Hengen tulva tuli suurena aaltona Suomen ylle. Ja koen nyt, että se aika on lähellä. Pyhän Hengen aallot pyyhkivät Suomen maata, ja jokainen joka ottaa vastaan sanoman Jeesuksesta sydämeensä (tulee uskoon), saa täyttyä Pyhällä Hengellä ja ihmeitä ja merkkejä tulee silmämme näkemään!

Luuk. 2:9 Niin heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti.

2 Aik.7:1 Kun Salomo oli lakannut rukoilemasta, tuli taivaasta tuli ja kulutti polttouhrin ja teurasuhrit, ja Herran kirkkaus täytti temppelin, 2 niin että papit eivät voineet mennä Herran temppeliin; sillä Herran kirkkaus täytti Herran temppelin.

1Kun. 8:11 niin että papit eivät voineet astua toimittamaan virkaansa pilven tähden; sillä Herran kirkkaus täytti Herran temppelin.


Tulee aika ja joka on jo, kun Herran kirkkaus täyttää meidän temppelimme, tapahtuu näitä ihmeellisiä asioita meidän silmiemme nähden. Janotkaamme lisää kirkkauden ilmestymistä!

Matt. 5:16 Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.
Jaak. 3:13 Kuka on viisas ja ymmärtäväinen teidän joukossanne? Tuokoon hän näkyviin tekonsa hyvällä vaelluksellaan viisauden sävyisyydessä.


Tänä aikana yhä useampi julistaja kiertää Suomenmaata ja julistaa evankeliumia tuoreella tavalla, johon Herra mielistyy.

Ilm.22:17 Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.












Ei kommentteja: