Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 4. tammikuuta 2013

Uusi vuosi - uudet "kujeet" Jumalan voiman avulla!

"Missä ihmiset rakkauden ja anteeksiannon nimessä pyyhkivät pois sen, mitä Jumalan sana sanoo, siellä vallitsee kapinamieli ja luopumus, tuotiinpa se esille kuinka "hienostuneesti" tahansa. Rakkaus on sitä, että sanotaan totuus." (Lainaus oli kirjasta: Usko joka voittaa maailman, Ulf Ekman sivu 149)Näinhän se menee...

Olen kiitollinen Jumalalle siitä, että Suomessa on noussut nuori sukupolvi voittamaan Jeesukselle! Väkeviä sanassa ja valmiita antamaan itsensä likoon, kiitos Isin pojat!

"Sillä te tarvitsette kestävyyttä tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on." Heb.10:36
Meitä kehoitetaan kestäväisyyteen, eli odottamaan mitä on luvattu. Se ei silti tarkoita sitä, että olemme toimettomia ja jäisimme vain katsomaan mitä Jumala tekee. Lähdemme ja kävelemme uskossa, luottaen Jumalan lupauksiin. Usko on siis tekoja - ei toimettomuutta. Toimi uskosi mukaan! Siunattua torstaipäivää!

Mahtavaa! Presidentti, joka toivottaa Jumalan siunausta kansalle! Siunausta myös presidentille ja hänen puolisolleen.
Toivotan myös presidentille hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta. Tässä ote hänen puheestaan.

"Kansalaiset,
Suomella on takanaan 95 itsenäisyyden vuotta. Jokaisen sukupolven vastuulla on viedä eteenpäin Suomen tarinaa. Jokaisen sukupolven edessä on omat haasteensa ja taakkansa, niin nytkin. Viisautta on oppia edeltäjien kokemuksista, niin virheistä kuin onnistumisistakin. Menneisyys tulee tuntea, mutta siihen ei tule juuttua. Teot ja valinnat tehdään sen mukaan, mikä kulloinkin arvioidaan koituvan koko kansakunnan parhaaksi.

Toivotan teille kaikille hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta!" Oli Presidentti Sauli Niinistön lopputoivotus Suomen kansalaisille.

Uusi vuosi uudet "kujeet" Herra tekee uutta! Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö sanoo Raamattu. Sillä Herra tahtoo tehdä uusia asioita elämässämme. Room.10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Tässä sanassa on Jumalan voitelu, sillä mitä uskot sydämessäsi - sitä tunnustat suullasi. Eli Jumala haluaa tämän sanan kautta puhua meille uudesta mahdollisuudesta mennä eteenpäin tänä vuonna uskon elämässä. Ja jae 13 tästä room.kirjeen luvusta sanoo: jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.

Tässä on mahdollisuus tänä vuonna 2013 mennä uudessa voimassa eteenpäin. Room 10:11 Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään. Tunnustetaan suullamme Herran suuria tekoja, ja kerrotaan tätä ilosanomaa tänä vuonna jokaiselle


Tulossa Helsinkiin 27.1.2013

Ei kommentteja: