Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 28. tammikuuta 2013

Evankeliumin totuutta julistamaan!

Matt.10:7-10
7 Ja missä kuljette, saarnatkaa ja sanokaa: 'Taivasten valtakunta on tullut lähelle.'
8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa.
9 Älkää varustako itsellenne kultaa, älkää hopeata älkääkä vaskea vyöhönne,
10 älkää laukkua matkalle, älkää kahta ihokasta, älkää kenkiä, älkääkä sauvaa; sillä työmies on ruokansa ansainnut.

Ap.t. 20:35
Kaikessa minä olen osoittanut teille, että näin työtä tehden tulee huolehtia heikoista ja muistaa nämä Herran Jeesuksen sanat, jotka hän itse sanoi: 'Autuaampi on antaa kuin ottaa.'"

Joh. 1:14 Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

Jes. 40:10 Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.

Matt. 4:23
Ja hän kierteli kautta koko Galilean ja opetti heidän synagoogissaan ja saarnasi valtakunnan evankeliumia ja paransi kaikkinaisia tauteja ja kaikkinaista raihnautta, mitä kansassa oli.

Jeesus antoi esimerkin meille jokaiselle! Matt.28:18-20 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

Luuk. 4:18 "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen,

Nyt on aika julistaa evankeliumin totuutta, täyttä evankeliumia, jossa tehdään Jeesuksen käskyn mukaan: Parantaen sairaita, herättäen kuolleita, puhdistaen pitalisia, ajaen ulos riivaajia. - Lahjaksi olemme saaneet - lahjaksi antakaamme. Sanomaa on julistettava kaikille ihmisille, iästä tai väristä riippumatta.

Ap.t. 2:21 Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'

Room. 5:12
Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet -

Room. 6:23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Matt. 7:24 Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi.


Nyt ei riitä enää se, että puhutaan lämpimikseen saarnatuolista: Matkakertomukseni, kävin siellä ja siellä.....
Vaan täyttä evankeliumin totuutta! Mitä Jeesus tekee tänäkin päivänä! Sillä hän rukoilee Isän oikealla puolella ja hän lähetti Pyhän Hengen voimaksemme. Puhuaksemme evankeliumin sanomaa kaikealla rohkeudella kaikkialla missä liikumme. Ei ainoastaan siten, että tutustumme ihimisiin ja ystäväevankelioinnin kautta todistamme uskostamme, se on sitäkin, mutta sillä ei tavoiteta kovin paljoa ihmisiä.
Siksi on syytä ottaa toisenlainen taktiikka ja mennä julistamaan kaduille ja aitovierille tämä ilosanoma, joka muuttaa ihmisten elämää.

Jeesus tekee kauttamme tänä päivänä asioita, eli pelastaa, parantaa, vapauttaa! Kun lähdet liikkeelle heikkona, sana sanoo:Tuom. 6:14 Silloin Herra kääntyi häneen ja sanoi: "Mene tässä voimassasi ja vapauta Israel Midianin kourista; minä lähetän sinut."

1Kor. 15:43-52
43 kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa;

44 kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen.
45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.
46 Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä.
47 Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.
48 Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.
49 Ja niinkuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallisen kuva.
50 Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.
51 Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.



Älä ajattele niin, että olen heikko tai ei minusta ole viemään evankeliumia. Ei olekaan omassa voimassa - vaan Hänen voimassa. Pyhä Henki on kanssasi, kun lähdet siinä heikkoudessasi liikkeelle. Sinä saat voiman kun alat todistaa! Suun tunnustuksella on suuri vaikutus ihmisten elämään.
Ala tunnustaa suullasi: Jeesus on Herra elämässäni! Pyhä Henki johdattakoon minua kaikissa askeleissani.

Ja silloin Jeesus voi vaikuttaa elämässäsi tahtomista ja tekemistä. Huomaa, et ole yksin liikkeellä. Sillä Pyhä Henki on kanssasi! Haluan rohkaista sinua tänään!

Kulje Hengen voimassa ja saat nähdä ihmeitä tapahtuvan elämässäsi.

Innoittaja kävi River Helsinki kokouksissa eilen sunnuntaina.
Innostu sinäkin evankeliumin sanomasta ja julista!

************************************************************************************
The key to evangelism in other languages/Avain evankeliointiin muilla kielillä

Englanniksi

Ruotsiksi
Venäjäksi



Eri kielillä/In different languages: GOSPEL SOUL-WINNING SCRIPTS


Tässä on sinulle evankeliointiavain Suomeksi, valmis työkalu, jolla voit asioida ihmisten kanssa:

Onko kukaan kertonut sinulle, että Jumala rakastaa sinua ja että Hänellä on suunnitelma elämääsi?

Jos kuolisit nyt, niin tiedätkö varmasti meneväsi taivaaseen?
Kerron sinulle mitä Raamatussa tästä sanotaan. Siellä sanotaan, että: Kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla, ja että synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa, meidän Herrassamme. Raamattu sanoo myös, että jokainen joka huutaa avuksi Herran nimeä pelastuu.

Ja sinä olet ”jokainen” eikö totta? Tietysti me kaikki olemme.

Esittely : Olen …, mikä sinun nimesi on?
Rukoilen puolestasi: Herra siunaa … , kiitos että sinulla on hyvä suunnitelma … , elämään. Pyhä Henki kosketa…., nyt! Jeesus tee itsesi todelliseksi…, ja tee työ hänen sydämessään. Jos …, ei ole vastaanottanut Jeesusta Herranaan ja Pelastajanaan, rukoilen, että hän tekee sen nyt.

…, Jos haluat vastaanottaa sen lahjan, joka Jumalalla on sinulle tänään, niin sano tämä rukous ääneen: JEESUS TULE SYDÄMEENI. ANNA SYNTINI ANTEEKSI. KIITOS, ETTÄ KUOLIT PUOLESTANI. USKON, ETTÄ NOUSIT YLÖS KUOLLEISTA JA ETTÄ TULET JÄLLEEN TAKAISIN MINUA VARTEN. TÄYTÄ MINUT PYHÄLLÄ HENGELLÄ. ANNA MINULLE HÄTÄ SIELUISTA. JA NÄLKÄ SINUN ASIOITASI KOHTAAN. OLEN NYT PELASTUNUT, OLEN UUDESTISYNTYNYT, OLEN SAANUT ANTEEKSI JA MATKALLA TAIVAASEEN, KOSKA JEESUS ASUU SYDÄMESSÄNI. KIITOS JEESUS!

Kun pyysit Jeesusta sydämeesi ja antamaan sinulle anteeksi, Hän kuuli sinua ja teki sen. Jumalan palvelijana julistan kaikki sinun syntisi anteeksi annetuksi. Muista aina kääntyä Jumalan puoleen eikä pois Hänestä, sillä Hän rakastaa sinua ja Hänellä on hyvä suunnitelma elämällesi.






Ei kommentteja: