Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 15. tammikuuta 2013

Jeesus täytti lain

Jos tänä päivänä ajatellaan, että ei tarvitse vanhan testamentin lakeja noudattaa mm kymmenyksissä, niin lue Matt.5:17-20! "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
5:18 Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.
5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
5:20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan."


Jeesus täytti lain - ei kumonnut lakia. Joten raha-asiat kuuluu myös uuteen testamenttiin. Lue erityisesti jae 19 uudestaan ja huomaa mitä siinä sanotaan. Tämän päivän maailmassa juostaan rahan eli mammonan perässä, kuka saa enemmän ja enemmän. Vaikka koi ja ruoste syö sitä pankeissa tai osakkeissa. Mihin siis tulisi tallettaa varansa? Taivaan "pankkiin", antamalla varoistaan kymmenyksinä ja antimina ym.

Tämä on ollut tiedossamme mutta aivan rohkaisuna tuli jaettua toisillekin kuin rhema-sanana. Jumalan sana ei tyhjänä palaa - sanotaan.

Raamattu 90 päivässä
jatkuu nyt menossa Job 13-15 luvut jatkuen siitä eteenpäin valit. Mat. Apt.

Voit lukea Raamatun 90 päivässä kun lataat tiedoston revival.fi sivuilta, linkki edellä.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä Jumalan sanan ääressä. Siunausta päivääsi!

Jumala puhuu tavalla ja toisella meille, mutta on tärkeää tutkia sanaa ja lukea Raamattua mahdollisimman paljon. Aina siitä jää meidän "päähämme" mieleen, ajatuksiin, josta sitten voi tarpeen tullen ammentaa,- niin itselle kuin toisillekin.

Joh.3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. lue myös Joh.1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.


Pelastuminen on parasta "ikinä" mitä tapahtuukin täällä maailmassa.

Room.10:13 Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."

Tältä sivustolta voit ladata itsellesi avaimen, jolla voit evankelioida muitakin. Vaikka siellä missä liikut joka päivä.

27.01.2013 tulee USA:sta evankelistapariskunta, joilla on parantamisen voitelu, seuraa kalenteria River Helsinki - sivuilta
Kokoukset: 27.01.2013 klo 9.30 englanniksi ja klo 12.00 suomeksi. Helsingissä Bulevardi 12 4 kerros

Doug ja Janet Rowland
Grace and Glory Ministries was seeded deep within the hearts of Doug and Janet Rowland as their lives were completely changed by the fires of revival.

Voit katsoa millaisesta pariskunnasta on kysymys tältä sivulta!



Video:Hillsong - I heart revolution - HD
*************************************************************************************

Varoituksen sana: Kaikenlainen tietäjiltä kysyminen ja noidilta kyseleminen on vakava asia Jumalan näkökulmasta. Jos sivullani on mainoksia, jotka kehoittavat kyselemään tai kuuntelemaan sellaista, en suosittele. Sillä uskon Jumalan puhuvan meille ja antavan tarpeellisen tiedon.
Myös varoitan valheenpuhujista eräillä sivuilla, jotka kehuvat paljon miten ammattitaitoisia he ovat. mm. Jopin Aika -sivu on sellainen, jos satut lipsahtamaan hänen sivuilleen.

Ps. 31:19 Mykistykööt valheen huulet, jotka puhuvat vanhurskasta vastaan röyhkeästi, ylpeästi ja ylenkatseellisesti.

1Tim. 4:2 valheenpuhujain ulkokultaisuuden vaikutuksesta, joiden omatunto on poltinraudalla merkitty

2Piet. 2:1 Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.


5Moos. 13:2 ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',
5Moos. 13:3 niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.
5Moos. 13:4 Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.
5Moos. 13:5 Mutta se profeetta tai unennäkijä surmattakoon, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta, teidän Jumalastanne, joka vei teidät pois Egyptin maasta ja vapahti sinut orjuuden pesästä, ja on tahtonut vietellä sinut siltä tieltä, jota Herra, sinun Jumalasi, käski sinun vaeltaa. Poista paha keskuudestasi.
5Moos. 13:6 Jos sinun veljesi, sinun äitisi poika, tai sinun poikasi tai tyttäresi tai vaimo, joka on sylissäsi, tai ystäväsi, joka on sinulle kuin oma sielusi, salaa houkuttelisi sinua ja sanoisi: 'Käykäämme palvelemaan muita jumalia', joita et sinä tunne eivätkä sinun isäsi tunteneet -

Matt. 24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta

1Kor. 11:19 Täytyyhän teidän keskuudessanne olla puolueitakin, että kävisi ilmi, ketkä teistä kestävät koetuksen.

1Joh. 4:1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.


3Joh. 1:4 Minulla ei ole suurempaa iloa kuin se, että kuulen lasteni vaeltavan totuudessa.



Ei kommentteja: