Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 6. huhtikuuta 2024

Meillä ei ole taistelu toisiamme vastaan!

Eija Kärkkäinen

Levosta käsin, hengellisesti hereillä!

Ensinnäkin vain Kristuksessa Jeesuksessa hengellisesti uudestisyntyneeĺlä voi olla sota-aseet henkivaltoja vastaan.

Emme ehkä aina ole ymmärtäneet, mistä tässä on kysymys! Joskus saatamme sotia "ilmaan hosuen" luullen, että osuu johonkin. Tämä on turhaa!

Mielestäni tässä aukeaa syvällinen totuus, minkä näemme ajassamme vaikuttavan. Meitä todellisesti ympäröi hengellinen todellisuus, toinen taivas, missä nämä mainitut vallat operoi. Ne pyrkivät vaikuttamaan KAIKKIIN ihmisiin, mielipiteisiin ja tekoihin. Mitä suuremman joukon ihmisiä saavat jonkin aatteen tai mielipiteen taakse, sen suurempi valta näillä on.

Uskovan näkökulmasta, mehän emme siis taistele ihmisiä vastaan, vaan näitä hallinnoivia pahoja "hallituksia" vastaan. En tarkoita sinänsä poliittisia puolueita, vaan niissä vaikuttavaa yksimielistä pahan aiheuttamaa päämäärää.

Onhan tunnettua, että ns. Antikristuksen henki on saamassa valtaa, niin kysynkin, mitä uskovana voin tehdä?

Ensinnäkin valvon, että pysyn Kristuksessa. Silloin minulla on tuo ef. kirjeen Kristuksen sota-asu, ja mahdollisuus käyttää Häneltä tullutta "valtaa". Se ei kuitenkaan tarkoita "minä olen oikeassa, sinä väärässä" taistelua.

Mietitääs miten Kristus voitti pahan ja miten hän voitti minut omakseen. Suora vastaus ON RAKKAUS! Hän vaikutti meissä, että niin ymmärsimme Hänen valtakuntansa olevan Tie, Totuus ja Elämä. Päätin siis antautua tälle Tielle, vastaanotin sovituksen ja syntien anteeksisaamisen ja puhdistuksen ja vapautuksen. Tosin minusta ei täydellistä tullut, koska lihani ja ympärilläni vaikuttavat voimat vaikuttavat niin, että voin langeta tavalla jos toisellakin. Silloin voin altistua enemmänkin, mielipitein (ajatuksin) tai teoin.

Siksi sanotaan, että ottakaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, että voitte pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.

Kristuksen ruumis (keho) on yksi, ykseys, sitä ei voi jakaa! Kristuksen ruumiiseen synnytään uskon kautta, joten kaikki Jeesuksen Herruuden tunnustavat ovat ykseys, yksi ruumis, näkemyseroista huolimatta. En siis voi sanoa: " koska et ajattele juuri kuten minä, et kuulu ruumiiseen! "

Kun kartoitamme henkivaltoja, 1. Teemme parannuksen, 2. Irtisanoudun ko. pahasta, 3. Voin käskeä pahaa lähtemään, 4. Pyydän Herraa avuksi ja jatkan Hänen voimassaan/kanssaan uudella tavalla!


”Emmehän me taistele verta ja lihaa vastaan vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkiolentoja vastaan.”
‭‭Kirje efesolaisille‬ ‭6‬:‭12‬ ‭

Ei kommentteja: