Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 19. syyskuuta 2023

Kristityn vaellus



FIL.2:1-5, 7,6,12 j, 13,

Uskovan tehtävä seurakunnassa ja elämässä yleensä.

Tulla Kristuksen kaltaiseksi, niin kuin hänkin nöyryytti itsensä ja tuli ihmisten kaltaiseksi ja hänet havaittiin olemukseltaan sellaiseksi kuin ihminen.

Kristuksella oli Jumalan muoto, mutta hän ei katsonut saaliikseen olla Jumalan kaltainen. Ahkeroikaa peläten ja vavisten oman pelastuksenne hyväksi.

Sillä Jumala itse vaikuttaa teissä tahtomisen ja tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.

Eikö ole mahtavaa? Jumala itse vaikuttaa meissä tahtomista ja tekemistä kun rukoillen kuljemme tätä elämän matkaa täällä ajassa! Uskovan vaellus on rikasta, kun rukoilee johdatusta elämään.

Sillä uskoessamme Jeesukseen Kristukseen pelastajana ja vapauttajana sekä parantajana olemme suojassa tämän maailman murheista.

Sillä Jeesus sanoo: Rauhan minä jätän teille, minun rauhani. En minä anna teille niin kuin maailma antaa, älköön teidän sydämenne olko murheellinen älkääkä peljätkö!

Kristus kallio kestää ja siinä on turvallista olla.
Hän antaa voiman elää tätä uskovan elämää.

Tämä Evankeliumin sanoma on julistettava kaikille kansoille tiettäväksi, on Jumala joka haluaa pelastaa kaikki ihmiset, ettei yksikään joutuisi kadotukseen (helvettiin, joka on perustettu langenneille enkeleille).

Vielä tänä päivänä on pelastuksen päivä! Tule Jeesuksen luo, anna pelastaa itsesi.

Jeesus tulee pian hakemaan omansa tuuliin ja pilviin. Sitä odotamme ja odottaessamme haluamme julistaa tätä sanomaa, jossa on Jumalan voima!

Jumala haluaa meidän olevan eläviä kiviä Kristuksessa.

Siunausta sinun päivääsi!

Ei kommentteja: