Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 10. helmikuuta 2023

Herätyshuuto Suomen puolesta!

HERÄTYSHUUTO! (jakakaa kaikkialle)

Huudan nyt niin lujaa kuin jaksan. On aika Suomen seurakunnan herätä syvästä unesta, kääntyä Jumalan puoleen ja tehdä parannusta. Olemme etääntyneet seurakuntina Jumalan Sanan ohjauksesta ja sopeutuneet tähän aikaan, olemme maallistuneet, eikä Jumalan poissaolo enää häiritse meitä. On aika polvistua ja rukoilla uudistusta jokaiselle meistä.

Sairastuin noin vuosi sitten ALS-sairauteen. Sairauteni ei kuitenkaan ole vakavuudeltaan mitään verrattuna siihen hengelliseen ALS sairauteen, jota Suomen seurakunta sairastaa.

Sen mitä näen omassa kehossani tapahtuvan, käsien ja jalkojen jatkuvan heikentymisen, kuin hervonneet kädet ja rauenneet polvet, hidastuvan puheen, kyvyttömyyden tarttua ja toimia, sen näen tapahtuvan Suomen seurakunnassa. Olemme kadottamassa äänemme ja vaikuttavuuteemme. Meistä on tullut vain pateettinen kuiskaus yhteiskunnan hädän keskellä sen sijaan, että olisimme huutavan ääni pimentyävässä yössä vaaran keskellä.

Peli ei ole vielä menetetty, voimme aina uudistua, saada voimamme takaisin, löytää äänemme ja merkityksen. Yhteiskuntamme tarvitsee seurakunnan, joka on kiinnittänyt itsensä Raamatun tunnustukseen ja opetukseen. Silloin olemme vaikuttavia, silloin toimimme niin kuin meidän odotetaan toimivan. Huudan kuin profeetta yössä:

Kääntykäämme ja tehkäämme parannusta tästä kylmyyden ja penseyden tilasta. Jumala on armollinen, ja jos käännymme hänen puoleensa, hän uudistaa meidät ja parantaa kansakuntamme.

Jakakaa tämä viesti kaikkialle, kuin hätähuutona maamme puolesta. Maranatha, meidän Herramme tulee!

Antero Mooses Laukkanen

Ei kommentteja: