Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Asbury University revival 2023 live

🔴 Sadat opiskelijat Asburyn yliopistossa Wilmoressa, Kentuckyssa, Yhdysvalloissa, ovat kokoontuneet keskeytyksettä rukoukseen yli viikon ajan. Huuto on kestänyt yli 140 tuntia. Paikka on sama, kun helmikuussa 1970 Pohjois-Amerikan yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa tapahtui suuri elpyminen. Sukupolvien yli ulottuva historia on vaikuttanut kirkkoon.

Palvelu, joka on osa Asburyn yliopiston rutiinia, alkoi keskiviikkoaamuna (8) klo 10. Alexandra Presta, opiskelija ja kampuslehden The Collegian päätoimittaja, kertoi, että kokouksen päätyttyä noin 30 opiskelijaa jäi Hughes Auditoriumin kappeliin. Opettajat, paikallisen seurakunnan johtajat ja seminaariopiskelijat saapuivat, ja juuri niin alkoi suuri Herran rikkomisen ja ylistyksen tapahtuma.

"Sittemmin se ei ole pysähtynyt. Se on ollut sekoitus palvontaa, todistusta, rukousta, tunnustusta, hiljaisuutta”, kertoi Alessandra, joka kutsui tapahtumaa ”täydelliseksi kokemukseksi Pyhästä Hengestä”. Hän kertoi lisäksi, että yli tuhat ihmistä keskiviikon jälkeen. Jotkut lähtivät ja palasivat myöhemmin. Toiset taas "nukkuivat lattialla ja ylistivät Jumalaa lakkaamatta".

Tarvitsemme tämän myös tänne Suomeen!

Kiitos Jeesus, että tänne Suomeen tulee herääminen!

Ei kommentteja: