Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 2. joulukuuta 2022

Armosta pelastus



Room.3:21-25

Kaikki olemme tehneet syntiä ja olemme Jumalan kirkkautta vailla.

Mutta uskomalla Jeesukseen Kristukseen, saamme lahjaksi vanhurskauden. Armosta sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.

Emme voi tehdä mitään ansaitaksemme jotain, se on lahja, jonka Jeesuksessa Kristuksessa saamme, kun uskomme Jeesuksen Kristuksen kuolleen meidän syntiemme tähden. Tämä kuulostaa liian helpolta, mutta se on totta, sillä emme voi asialle tehdä mitään omassa voimassamme tai oman hyvyytemme ansiosta.

Joka ikinen ihminen tarvitsee pelastua, jos aikoo päästä iankakkiseen lepoon Kristuksessa.

Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa. Jumala on tehnyt tämän niin helpoksi meille, jotka saamme iankaikkisen elämän, vain uskomalla Jeesukseen Kristukseen, syntiemme sovittajana.

Ihana lahja jokaiselle joka uskoo!

Usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Kristuksen sanasta, joka on totuus.
Ilman uskoa on mahdotonta olla otollinen.

Tänäänkin tämä on tarjolla sinulle joka et ole varma pelastuksesta!
Tunnusta syntisyytesi ja pyydä Jeesusta pesemään syntisi niin saat kokea pelastuksen konkreettisesti. Jeesus rakastaa syntisiä ja haluaa pelastaa kaikki, jotka huutavat Jeesusta avuksi ja elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi.

Armosta te olette pelastettuja uskon kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan voisi kerskailla. EF.2:8-9

Ei kommentteja: