Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 13. kesäkuuta 2022

Elämme viimeisiä aikoja

Eija Kärkkäinen

Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö", 1. Pietarin kirje 3:14 FB38

Uskovalla ei pitäisi olla aihetta pelkoon. Suhteellisen huolettomat ajat ovat totuttaneet mukavaan elämään. Pienetkin puutteet saaneet kenties nurkumielelle. Sanomat sodista kuultu kauempaa, joten ei niinkään koskettaneet.

Olemmehan kuitenkin lukeneet Raamatuistamme Antikristuksen noususta, sekä siitä, kuinka ihmiset menehtyvät pelätessään, mikä maailmaa kohtaa. On vaikea uskoa mitä kaikkea silmiemme edessä tapahtuu. Haluamme kovastikin pitää kiinni saavutuksista hyvinvointiyhteiskunassamme. Pelottavimmilta kuultavat uutiset on helpompi mieltää salaliittoteorioiksi.

Kysymykseni on itselleni ja kanssamatkaajille: uskommeko niinkuin on kirjoitettu?

Näyttää kuitenkin vääjäämättä, että vaikeammat maailman ajat ovat käsillä. Onko todellinen turvamme kuitenkaan Nato tai pohjoismainen yhteistyö? Mitä sitten Jeesus omilleen lupaa?

Eikö valmistautuminen ole juurikin hankkiutumista eroon pelosta?

Vuorisaarnassaan hän muistuttaa, ettei tarvitsisi murehtia huomisesta, pukeutumisesta, ruuastakaan. 5000 miestä +naiset ja lapset ruokittiin viidellä leivällä ja kahdella kalalla ja jäi vielä tähteeksikin. Marketit kun eivät olleet auki erämaassa.

Myös hän kehoitti, älkää pelätkö niitä, jotka voivat tappaa ruumiin, vaan häntä, joka tapettuaan voi syöstä kadotukseen. Uskovan ei tarvitse pelätä viimemainittuakaan, sillä synti kysymys on ratkaistu Golgatalla❤️

Kaikkea, mitä maailmassa tapahtuu ei tarvitse tietää, mutta onhan selvää, että valheen voimalla AK tekee tuloaan. Odotetaan Jeesusta! Hän ilmestyy ennen AK. n ja Jumalan vihan aikaa, vaikka tempauksestakin kiistellään. Eihän liene niin, että uskovatkin tykkää kovasti tästä "mukavasta" maailman ajasta. Ei kai sentään!

"Kun kuulette sanomia sodista, nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksen ne aika on lähellä 💞

1. Pietarin kirje 3:14 FB38
Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö"

Ei kommentteja: