Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 24. maaliskuuta 2022

Seija Pajatien todistus

KELPAAKO SE VASTA POMMISUOJASSA?

Ihailen suuresti rohkeita ja periaatteellisia ihmisiä, sellaisia kuin esim. Ukrainan presidentti Zalenski on.
Hän ei muiden päättäjien tapaan paennut sodan alkaessa näkymättömiin, vaan seisoo kansansa kanssa ja tekee sen todennäköisesti vaikka kuolemaan asti.

Mutta eivät kaikki rohkeat ole miehiä.
Muutama päivä sitten uutiset kertoivat, että Venäjän televisiolähetyksen aikana tv-studioon ryntäsi nainen nimeltä Marina Ovsyannikova,
tv-yhtiön oma työntekijä.

Marina piti uutisten lukijan selän takana sodanvastaista plakaattia, jossa kiellettiin katsojia uskomasta Kremlin propagandaa ja kerrottiin heille se valtiovallan tiukasti pimittämä totuus, että Venäjä on hyökännyt Ukrainaan, ja että siellä on nyt sota.

Lisäksi Marina kirjoitti Twittwrissä näin: ”Valitettavasti työskentelin viime vuosina ykköskanavalla ja tein Kremlin propagandaa. Nyt olen hyvin häpeissäni siitä.”

Marina Ovsyannikova otettiin tietenkin heti kiinni ja juuri hyväksytyn lain mukaan hän voi saada teostaan peräti 14 vuoden vankeustuomion - jos ylipäätään saa säilyttää päänsä.

Marinan tempaus kosketti minua suuresti.
Tieto tästä yhden naisen protestista kiiri hetkessä ai ainoastaan ympäri Venäjää, vaan ympäri koko maailmaa ja vain Jumala tietää, kuinka suuri vaikutus tällä Marinan esiintymisellä oli kymmeniin miljooniin ihmisiin ja kuinka monien venäläisten silmät aukesivat juuri Marinan teon ansiosta!

Sillä venäläiset jos ketkä tietävät, kuinka suuren riskin Marina otti;
hän teki protestinsa henkensä kaupalla.

Niin. Me ihmiset voimme täällä elämässämme joko elää tai olla vain olemassa.
Mutta kun Marina Ovsyannikova joskus 80-vuotiaana mummelina miettii mennyttä elämäänsä hän tietää, että Hän on elänyt ainakin yhden päivän. Hän on tehnyt jotain todella tärkeää, jotain todella oikeaa, jotain todella hyvää.
Oli hetki, jolloin hän ei ajatellut omaa itseään eikä omaa uraansa tai tulevaisuuttaan, vaan teki, minkä koki sydämessään oikeaksi. Hän ei ollut robotti vaan pani kaikkensa likoon totuuden puolesta.

Jumala haluaa, että me elämme sydämestämme. Mutta löytyisipä meiltä uskoviltakin edes joskus pieni ripaus tuota Marina Ovsyonnikovan rohkeutta!

Rohkeuttahan saa Jumalalta, kun pyytää - ja pyytää sitä pitääkin!
Sillä meillä on hallussamme maailman mahtavin ilosanoma, jonka paholainen on pelottelupropagandallaan kääntänyt päälaelleen.

Vuosikymmenten saatossa leipäpapit ja media ovat vääntäneet Ilosanomasta ÄLÄ-sanoman ja sen vuoksi uskosta osattomat ihmiset eivät edes tiedä, kuinka ihmeellinen Jumalamme on!

MINÄKIN LUULIN ATEISTINA ollessani, että joku ihminen on kirjoittanut Raamatun ja että Raamattu valehtelee ja kaikki Jeesukseen liittyvät jutut ovat vain aikuisten satua. Voi kuinka syvällä metsässä olinkaan!

Mutta muistan hetken, jolloin silmäni aukesivat.
Muistan kun sain sataprosenttisen varmuuden siitä, että Jeesus on Jumala ja että totuus Jumalasta löytyy nimenomaan Raamatusta.

Se oli aivan valtava hetki ja ihan mieletön vallankumous sydämessäni;
muistan tarkasti, mitä tein ja missä kohti asunnossani olin, kun asia paljastui minulle.

Tapahtuman jälkeen ihmettelin ties kuinka monta viikkoa, miksi ihmeessä Hesari ja kaikki iltapäivälehdet eivät kirjoita Jeesuksesta.

Ja miksi tv ja radio eivät kerro niistä lukemattomista Jeesus-nimen kautta parantuneista tai päihteistä vapautuneista ihmisistä?

Miksi kukaan ei puhu innostuneesti Jumalasta, joka on Rakkaus?

Miksi papit ja piispat eivät kilju rakastavasta Jeesuksesta suu vaahdossa kaikissa kirkoissa ja kadulle?
Sillä tämä juttuhan on aivan valtava uutispommi koko maailmalle!
Siis miksi totuus pimitetään?

Se ei mahtunut vuosikausiin pieneen päähäni.

Mutta tuosta hetkestä lähtien olen halunnut kertoa Herrasta Jeesuksestamme jokaiselle, joka minua ikinä haluaa kuunnella. Ja sen jälkeen kun kuulin tästä Marinan protestista Venäjän TV:ssä olen alkanut rukoilla, että Isä anna minullekin!

Anna minulle ja anna meille kaikille uskoville valtava vimma ja tilaisuuksia kertoa Jeesuksesta yhä useammille ihmisille!

Järjestä meille sellaisia täsmätilanteita, jossa ihmiset myös kuuntelevat! Minä en halua enää hetkeäkään olla ihmisiä pelkäävä surkea vellihousu!

Minä haluan tulla yhtä rohkeaksi naiseksi kuin Marina Ovsyannikova.

Tee minusta sellainen! Isä, Sinullehan ei mikään ole mahdotonta!

Surukseni huomaan, että tässä asiassa minulla ei ole suurta uskoa.

Epäilen, että se paikka, jossa suomalaiset oikeasti haluavat kuunnella Jeesuksesta, on vasta pommisuoja.

Sen takia rukoilin Isältä heti perään, että rakas Taivaan Isä, anna minun olla tässä asiassa aivan perusteellisen väärässä.

Ei kommentteja: