Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 27. joulukuuta 2021

Vapaus pitää oma päätösvalta!

Jussi-Pekka Samuel

Vapaus olla ottamatta kokeellisia injektioita ✅

Seiso vapauden puolella

Helsingin River Church seurakunnan pastori Tomi Lehto julisti 26.12.2021 rohkean saarnan tapaninpäivän Jumalanpalveluksessa. Jumalan Sanan julistuksen ohessa pastori Tomi otti myös selkeästi kantaa kaikkien ihmisten vapauden puolesta olla ottamatta kokeellisia lääketieteellisiä injektioita omaan kehoonsa. Näitä rohkeita ja selkeitä kannanottoja yhteiskuntamme räikeisiin epäkohtiin liittyen tarvitaan nyt myös nimenomaan kristittyjen suunnalta. Kiitokset pastori Tomi Lehdolle ja River Church seurakunnalle esimerkin näyttämisestä.

Vuonna 2012 Suomeen perustettu River Church toimii Suomessa jo yli kymmenellä eri paikkakunnalla. River-seurakunta on vienyt Evankeliumin ilosanomaa Suomessa varsin aktiivisesti eteenpäin tavoittaen lukuisia ihmisiä Jeesuksen rakkaudella. Suosittelemme tutustumaan lisää River-seurakunnan toimintaan heidän omilla kotisivuillaan osoitteessa www.riverchurch.fi

Tässä on tiivistelmää pastori Tomi Lehdon saarnasta tältä videolta:

"Lopeta uutisten kuunteleminen. Avaa korvasi hyville uutisille. Toimittajat eivät tiedä, mistä ovat tulossa ja mihin he ovat menossa. Mutta meidän Jumalamme on Alfa ja Omega. Jumala on alku ja loppu. Tämä merkitsee loppua kaikille peloille elämässäsi. Et tee enää pelkoon perustuvia päätöksiä elämässäsi. Paholainen on valehtelija. Me uskomme Jumalan Sanaan. Emme tulleet näin pitkälle perääntyäksemme.

Englannin kielessä on termi rauhanomainen tottelemattomuus. Mitä tämä tarkoittaa? Paras tapa toimia silloin, kun maailman asiat menevät hullulle tolalle, on rauhanomaisen tottelemattomuuden harjoittaminen (rauhallinen erimielisyys). Se tarkoittaa sitä, että sinä et linjaa itseäsi samaan linjaan kaiken sen maailman hölynpölyn kanssa, mikä siellä on meneillään.

Maailma toimii tietynlaisella tavalla, mutta me emme linjaudu sen mukaisesti. Sinä olet vapaa elämään omaa elämääsi. Sinä olet vapaa hengittämään. Sinä olet vapaa olemaan ottamatta kokeellisia lääketieteellisiä injektioita omaan kehoosi. Aamen.

On uskomatonta, että minun täytyy olla täällä se, joka sanoo nämä asiat ääneen. Sanon tämän sen vuoksi, koska poliitikkomme ovat menettäneet kaiken rohkeutensa tai ainakin suurin osa heistä. Politiikan ongelma on se, että siinä mitataan koko ajan sitä, miten suosittu olet. Minä en välitä siitä, kuinka suosittu olen, koska eräänä päivänä tulen seisomaan Jumalan edessä ja minun on tehtävä Hänelle tili kaikesta. Ja sama homma myös sinun kohdallasi. Meidän täytyy seistä vapauden puolella, vaikka emme olisikaan kaikesta samaa mieltä. Mutta jokaisen tulisi silti seistä vapauden puolesta. Jokainen historiaa tunteva ymmärtää, että vallan keskittäminen on aina huono asia. Rohkeus voi olla myös tarttuvaa. Jos et pelkää, sinua ei voida kontrolloida. Jokaisen tulisi olla seurakunnassa vapaa pelosta, koska jos pelkäät, olet jo häviöllä. Maailmassa on aina tapahtunut asioita, mutta Jumala kutsuu kansaansa elämään rohkeina.

Meidän vapautemme ei perustu tämän maailman asioihin. Meidän vapautemme perustuu Jeesuksen vereen. Paavali laitettiin vankilaan, mutta hän oli vapaa. Hän oli vapaampi kuin kuningas Agrippa, vaikka Paavali itse olikin kahleissa. Paavali näytti kahlittuja käsiään ja sanoi, että tahtoisin teidän kaikkien olevan niin kuin minä, näitä kahleita lukuunottamatta.

Vapaus on todella kallisarvoista. Samoin myös vapaus luonnollisessa maailmassa. Vapaus elää. Ja vapauden puolesta kannattaa taistella. Jos sinä et maksa hintaa vapauden puolesta taistelemisessa, silloin lapsesi joutuvat tekemään sen. Meidän isovanhempiemme sukupolvi joutui maksamaan tämän hinnan, mutta viimeisen 40 vuoden aikana kenenkään ei ole tarvinnut maksaa hintaa yhtään mistään. Tervetuloa nykyaikaan, jossa voit jäädä kotiisi ja sinulle maksetaan siitä. Ihmiset eivät ole koskaan eläneet näin mukavasti koko ihmiskunnan historian aikana.

En sano, että ongelmia ei olisi. Mutta suurimmaksi osaksi ihmisten täytyy vain oikeasti kasvaa. Ja lopettaa pikkulapsen tavoin käyttäytyminen, paitsi jos satut olemaan vielä pikkulapsi. Kuka ymmärtää nämä asiat? Jos rakastat lapsiasi, sinun täytyy seistä vapauden puolesta. Ole tosi mies tai tosi nainen. Ole Jumalan mies. Ole Jumalan nainen. Aamen. Älä ole sellainen kristitty joka vain laulelee lauluja seurakunnassa kieltäytyen näkemästä sitä, mitä todella tapahtuu ympärillämme. Sano: "Olen vapaa". Täältä löytyy seurakunnille annettu profetaalinen varoitus, joka on puhuttu jo reilu 1,5 vuotta takaperin 30.4.2020: https://rapsodia.fi/varoitus-seurakunnille-tulevista…/

Tässä on kaksi hengellistä opetusta maailman valheisiin liittyen:/p> https://rapsodia.fi/korona-paljasti-uskosi-todellisen…/

https://rapsodia.fi/pimeyden-henkivaltojen-vaikutus…/

Pastori Tomi Lehdon koko pitkä saarna löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=85Gdv2ylevI…

Ei kommentteja: