Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Unia ja selitys

Perjantaita vasten yöllä eli 17.12.2021 näin unen, jossa Keltaruskea käärme tuli seinän raosta, noin miehen korkeudelta ja meni isäni olkapäälle. Huitasin sen pois lattialle, mutta se luikerteli eteenpäin jonnekin.

Seuraavana yönä eli 18.12.2021 näin unen, jossa Suuri karhu oli raja-aidan toisella puolella. Yritin sohia sinne päin jollakin suksella, että se lähtisi pois, mutta kuitenkin se tuli jostakin aidan raosta tälle puolellle. Kohta se hyökkäsi vasikan kimppuun ja ryhtyi syömään. Samalla tuli toinen karhu tältä puolelta siihen aterialle.
Menin sanomaan taloon, että karhu hyökkäsi ja perähuoneessa oli rukoilijoita ja kerroin Jarno Piipposelle karhun hyökkäyksestä. Hän otti aseen ja ampui suuren karhun kuoliaaksi, mutta toinen karhu, joka oli sisäpuolella meni matkoihinsa.

Rukoilin unille selitystä:
Koen, että unessa käärme yritti myrkyttää isäni ajatusten tasolla, mutta sain sen pois isän olkapäiltä. Ymmärsin, että Venäjä oli ajatusten tasolla valmis tulemaan Suomen puolelle. Mutta rukous auttoi, ettei käärme voinut tehdä tuhojaan.

Toisessa unessa, kun Venäjä-karhu tuli rajan tälle puolelle, rukous auttoi, että karhu ei saanut tuhoa aikaan. Ja se saatiin ammuttua, mutta Suomessa asuva kommunismin karhu jäi toimintakykyiseksi.

1 Moos.3:1 Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"
3:2 Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa,
3:4 Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole;
3:13 Niin Herra Jumala sanoi vaimolle: "Mitäs olet tehnyt?" Vaimo vastasi: "Käärme petti minut, ja minä söin."

Käärme toimii ajatusten eli mielen alueella.

Sananl. 28:15 Kuin muriseva leijona ja ahnas karhu on kurjan kansan jumalaton hallitsija

Hoos. 13:8 Minä käyn heidän kimppuunsa kuin karhu, jolta on riistetty poikaset, revin heidän sydänkalvonsa ja syön heidät siinä paikassa kuin naarasleijona. Metsän pedot raatelevat heidät

2Sam. 17:8 Ja Huusai sanoi vielä: "Sinä tiedät, että isäsi ja hänen miehensä ovat urhoja ja julmistuneita niinkuin karhu kedolla, jolta poikaset on riistetty; myöskin on isäsi sotilas, joka väkineen ei lepää yöllä.

Esirukous ja rukous ovat voimaa, se osoittaa, että sotilaat ovat tarkkaavaisia ja rohkeita sekä kestäviä.

Ei kommentteja: