Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 3. syyskuuta 2021

Faktan tarkastus - Lopun aika

Näyttää siltä, että Facebookin faktan tarkastajat ovat vasemmistolaisia/demokraatteja, ääri radikaaleja toimijoita. Islamistisia tms. jotka poistavat kaikkea mikä on totuus.
Esim. kun USAlta jäi aseita Afga...nistaniin, niin yritetään tiedottamista vaientaa Faktantarkastajien toimesta.
Näkyihän se myös siinä kun Trum..pin tilit poistettiin, mutta Ira..nin johtajat (terrorismin kannattajat) saavat mellastaa ihan rauhassa.
Me elämme viimeisiä aikoja ihan totaalisesti, mutta kaikki saavat palkkansa, joko hyvää tehneet tai pahaa tehneet.

Ilm. 20:12 Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
20:13 Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
20:14 Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
20:15 Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

2Tess. 2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,

1Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

2Tess.2:7 Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
2:8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.


Niin, tämähän ei todellakaan ole pelottelu video, vaan terve, asiallinen ja vuosikymmenten tutkimuksen tulosta! Me like👍
Näyttää, että moni haluaa olla "kuuliainen" opettajilleen, jotka löytävät "uusia" tulkintoja Sanasta!
Eija Kärkkäinen

Ei kommentteja: