Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Jeesus on Herra, minun Vapahtajani

1.Johanneksen kirje:
4:1 Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
4:2 Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta;
4:3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

Älkää jokaista henkeä uskoko!
Tämäkin kehotus
tulee päivä päivältä tärkeämmäksi. Vaikka kaikilla sanoilla on painoarvonsa, sanojen todellinen voima on niiden "hengessä". Kyseinen sanan kohta antaa ohjeen, miten henget koetellaan. Usko syntyy Jumalan sanan sydämellä kuulemisesta! Sanotaan myös: Jos suullasi tunnustat Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, niin sinä pelastut.
Kuka kuulee? Hengen maailmoissa kuullaan, ja se tulee todeksi näkyväksi maailmassa myös tekoina.
Yksikään Henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta. (tarkoittaa todellisena Herranaan) Sellainen on antikristuksen henki. Se puhuu niinkuin "maailma" puhuu, ja se kuulee heitä.
Kuka kuulee Jumalaa ja Hänen tahtoaan? Se, joka tunnistaa Totuuden Hengen ja nöyrtyy sydämessään ja ilonaan tunnustaa: JEESUS ON HERRA, minun Herrani ja Vapahtajani!

Ei kommentteja: