Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 13. huhtikuuta 2020

Pakinaa, Eija Kärkkäinen

Ehkä tästäkin tuutista tulee liikaa pakinaa, mut jatkanpa silti, mitä mietin.

Elämme aikaa, jolloin valinnoillamme on väliä. Tarkoitan nyt ensisijaisesti sitä, miten toimimme. Hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeet on syytä ottaa vakavasti ja toimia niiden mukaan. On siis väliä sillä miten toimimme, koska ylimielisyys voi tarkoittaa helpommin tartuntaa.

Pääsiäisen sanoma ei olisi voinut "sattua" "parempaan" aikaan, sillä juuri se, että Jeesus kuoli, mutta heräsi kuolleista vaikuttaa parhaimmalla mahdollisella tavalla tähän hetkeen: Huono-omatunto korjaantuu uskoen, että juuri minun (sinun) kaikki synnit sai korvauksen Isän edessä Jeesuksen kärsiessä ja kuollessa. Myös parantuminen on mahdollinen jopa yliluonnollisesti Hänen haavojensa tähden. Eikä tässä kaikki: jos huonoin mahdollinen kävisi, saan aikanaan uuden täydellisen kehon ja elämän, loppumattoman elämän ilman sairautta, syntiä tai huolta. Sen alkuperäisen, jollaisen Jumala alunperin loi.

Valinnoilla on siis väliä! Me joilla tämä pelastus usko on, on edelleen tehtävänä valintoja. Yltiöpäisyys, tai että kaikki menee "kuin strömsössä" tai "Manulle illallinen" voi aiheuttaa huonoja seuraamuksia, Valinnoilla on väliä!

Isä meidän rukous opettaa: tapahtukoon Isä Sinun tahtosi, ei niinkuin minun mieleni ajattelee, miten pitäisi olla. Isän rakkauden ohjaukseen kuuluu myös EI! Armoa sekin.

Armosta puheen ollen🤔 Tarvitaanko armoa, jos ei ole syyllistä? Hmmm, siinäpä pulma! Tarvitsen siis nähdä mikä on oikein ja mikä väärin. Armoa sekin, jos näen ja tiedän, että tarvitsen sitä.

Valinnoilla ja sillä mitä uskon on väliä. Evankeliumi on Jumalan voima, pelastukseksi sille joka uskoo! Valitsen Jeesuksen.

Eija Kärkkäinen

Ei kommentteja: