Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Jumala on Isämme

niin on meillä kuitenkin ainoastaan yksi Jumala, Isä, josta kaikki on ja johon me olemme luodut, ja yksi Herra, Jeesus Kristus, jonka kautta kaikki on, niin myös me hänen kauttansa.
1. Korinttilaiskirje 8:6

Ja Herra Jeesus Kristus.
Kun olemme myös hengessä uudesti luodut Häneen, yhdyskuntamme on taivaissa.
Vaikka elämme läpi tämän luonnollisen elämän, elämme jo nyt iankaikkisuus elämää uudenluomuksemme, hengessä, osin uudessa ulottuvuudessa, irti tästä ajasta.
Käytämme tämän ajallista hyväksemme elääksemme täällä, mutta Isä on kaiken lähde.
Ei korona tai muukaan sairaus tai vanhuus ole kohtalomme. Kevään ja valkovuokkojen aikaan saamme kokea kalpeaa heijastusta iankaikkisuuden keväästä, joka odottaa Herran omia. Aamua, jossa ei ole pelkoa, itkua, pahuutta tai kuolemaa.
Kun luterilainen pappi kutsuu ehtoollispöytään, hän sanoo: tulkaa, kaikki on valmista! Siihen sisältyy niin paljon enemmän kuin se, mikä näkyy. Herra Jeesus on tehnyt puolestamme kaiken iankaikkisuutta varten. Tarvitaan vain uskoa ja hyväksyä kohdallemme sen mitä Hän on tehnyt. Hän on tie totuus ja elämä. Silta kuilun yli.
Näitä on ehkä hyvä muistella nyt, kun ajanjaksoomme liittyy paljon pelkoa. Meistä kukaan ei jää tänne ikuisesti, mutta hinta on maksettu, jotta emme pelkäisi.
Näitä mietin ja tunnen ilon kuplivan hengessäni rukoillen, että kaikki rakkaani, perhe, sukulaiset ja ystävät, suomalaiset ja luodut saisivat periä sen, mikä on luvattu💞

Eija Kärkkäinen

Ei kommentteja: