Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 27. kesäkuuta 2019

Profetia 27.6.2019

No laitan nyt minäkin mitä olen mielestäni Herralta kuullut!

"Laskekaa kätenne auraan, niin minä lasken käteni teidän päällenne. He rakentavat temppelinsä, mutta älkää te saastaiseen koskeko.
Minä vien teidät turvapaikkaan ja laitan yllenne viitan, johon on merkitty:" Herran oma". Minä annan tiedon ja viisauden ja voimateot sekä viitoitan tien. Älkää hellittäkö rukouksesta. "

Lisäksi ilmestystä luonnollisen maanviljelyn kautta:
Nurmettunut, tallaantunut pelto aurataan (kynnetään) niin, että juuret käännetään valoon kuolemaan. Eikä se riitä vaan ne karhitaan toisella työkalulla, mikä on juurille kova käsittely. Sitten kun multa on kuohkeaa, kylvetään siemen, jonka jälkeen pelto vielä jyrätään. Sitten lannoitus ja kastelu.
Olemme siirtyneet uuteen aikakauteen, jolloin pyhät pyhittyy ja saastainen saastuu. Vain evankeliumi, ilosanoma Jeesuksesta kääntää sydänten pellot.
Herra siis kehottaa meitä laskemaan kätemme auraan pelkäämättä, mutta olemaan puuttumatta siihen, minkä olemme jo tienneetkin olevan tulossa. Rivit tulisi tiivistää, nostaa katseet pois erämään karuudesta, nähdä armon auringon nousevan. Hän on Jeesus Kristus! Hän laskee virran erämaahamme🌤️🌊

27.06.2019
Eija Kärkkäinen

Ei kommentteja: