Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Aito avioliitto

Aito oikea avioliitto

Taas meille yritetään tuputtaa muka tasa-arvoa, jota monet yrityksetkin mainostaa pride mainoksillaan. Jumala loi taivaan ja maan sekä kaikki eläimet, ihmiset - kaiken.
Jumala laittoi sateenkaaren merkiksi, ettei enää tuhoaisi vedenpaisumuksella ihmiskuntaa. Koska sen ajan ihmiset syyllistyivät juuri tähän mitä tämän ajan pridekulkueissa mainostetaan ja suvaitaan.
Myös he ovat varastaneet sateenkaaresta värejä aikoen turmella Raamatun arvovaltaa.
Samalla he turmelevat Raamatun arvovaltaa hyväksyen miehen ja miehen tai naisen ja naisen avioliiton.
Kaiken tämän takana on vain Raamatun arvovallan murentaminen ja sen takana on vaikuttamassa itse Saatana. Joka oli alussa Taivaassa ylistämässä Lusifer lankesi eli ylpistyi ja joutui ajetuksi pois taivaasta.
Nyt se villitsee taas ihmisiä saaden heidät tuhoon.

1 Moos.6:5 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6:6 niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
6:7 Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni."

1Moos. 9:11
Minä teen liiton teidän kanssanne: ei koskaan enää pidä kaikkea lihaa hukutettaman vedenpaisumuksella, eikä vedenpaisumus koskaan enää maata turmele."

Ei kommentteja: