Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 8. helmikuuta 2018

Kuuliaisuudesta liitolle

Jumala puhui viime yönä liitosta!

kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa! Ja sentähden hän on uuden liiton välimies, että, koska hänen kuolemansa on tapahtunut lunastukseksi ensimmäisen liiton aikuisista rikkomuksista, ne, jotka ovat kutsutut, saisivat luvatun iankaikkisen perinnön. Sillä Kristus ei mennyt käsillä tehtyyn kaikkeinpyhimpään, joka vain on sen oikean kuva, vaan itse taivaaseen, nyt ilmestyäkseen Jumalan kasvojen eteen meidän hyväksemme.
Heprealaiskirje 9:14‭-‬15‭, ‬24


Ainoa oikea liitto ja pätevä on liitto, jonka Jeesus Kristus on solminut häneen uskovien kanssa. Jeesus maksoi kalliisti verellään ja sovitti syntimme.
Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
Roomalaiskirje 10:9

Tästä liitosta Jumala puhui yöllä kun heräsin.
Jeesus kutsuu ihmisiä parannukseen, hän on jo maksanut hinnan.
Sinun tarvitsee vain uskossa ottaa se vastaan!

Aika on paha ja näyttää menevän vääjäämättömästi vieläkin pahempaan suuntaan, joten jos aiot päästä eroon pahuuden vaikutuksista, sinun on kiireesti tehtävä sopimus Jeesuksen kanssa.

Kun teet sen, Jeesus on uskollinen hän pitää liittonsa.
Siunausta päivääsi!

*****************

Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
Heprealaiskirje 4:12

Nyt arkkipiispan vaaleissa pitäisi toimia tämän ohjeen mukaan.

Aamutv:n höpöttäjät eivät olleet sanan perusteella, vaan omien mielihalujen asialla, toimittajasta lähtien. Niin kuin Ylen tapa on - ohjailla tiettyyn suuntaan.


****************

Konservatiiviset uutiset
Konservatiiviset uutiset – perjantaisin klo 19:30, alkaen 19.1.
Rami Ojareksen toimittama viikoittainen uutisohjelma yhteistyössä Oikean Median kanssa. Monet kristityt ja muut perinteisten arvojen kannattajat ovat sitä mieltä, että valtamedia on etääntynyt ..

Ei kommentteja: