Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 29. syyskuuta 2017

Hamasin poika YK:ssa

Tässä videossa näemme palestiinalaishallinnon YK:n edustajien ja muidenkin hölmistyneen hiljaisuuden, kun Hamasin perustajan poika osoittaa todellisen palestiinalaisen kansan vihollisen. Hän selittää, miten palestiinalaisjohtajat syyttävät Israelia kääntääkseen huomion pois heidän ihan omista julmuuksistaan.
Normaalistihan tämä ”karhukopla” olisi nostanut mekkalan salissa mutta Mosab Hassan Yousefin totuuden julistus palestiinalaisvalheita vastaan tyrmäsi heidät kerta heitolla. Tämä Hamasin perustajan pojan puhe on yksi niistä harvoista kerroista, kun YKssa on julistettu totuutta palestiinalaisista. Ja samalla myös yksi niistä harvoista tilaisuuksista, jolloin YK ssa nähdään demokratian toteutumista. (suom. huom)
Tässä PLOn, Syyrian, Iranin, Pohjois-Korean, Qatainr, Pakistanin, Venezuelan tyypillistä valheellista retoriikkaa (eli potaskaa), jota tähän asti on kuultu noissa istunnoissa - JUURI NIIDEN HALLITUSTEN TAHOILTA, JOTKA ITSE KYLLÄKIN HARJOITTAVAT NOITA KAUHEUKSIA, JOISTA SYYTTÄVÄT ISRAELIA (suom. huom.): ”Israel, miehittäjä- ja apartheidvaltio, jatkaa koloniaalista politiikkaansa ja päivittäisiä rikkomuksiaan, ihmisoikeusrikkomuksia, mielivaltaisia pidätyksiä toteuttaen rotusortoa ja etnistä puhdistusta, hajottaa taloja, varastaa ja takavarikoi maata, väärinkäyttää luonnonvaroja, varastaa rahaa, juutalaistaa Jerusalemia. Tälle kolonialistiselle hallinnolle on laitettava piste”.
Tätä Israel on joutunut kuuntelemaan vuosikymmenien ajan ja EU:kin on vain vaiennut ja mikä vielä pahempaa, läntiset maat ovat liittyneet tuohon valheelliseen kuoroon ajattelematta omilla aivoillaan ….tai juurikin omista poliittisista intresseistään johtuen. (suom.huom.)
Mitä sanoo YK:ssa YK:n ”tarkkailukomitean” (UN Watch) nimissä Yousef Mossab Hassan, Hamasin perustajan poika:
”Nimeni on Mosab Hassan Yousef, kasvoin Ramallahissa, Hamasin jäsenenä. Osoitan sanani palestiinalaishallinnolle, joka väittää olevansa ainoa laillinen palestiinalaisen kansan edustaja. Kysynkin: Mistä laillisuutenne on peräisin? Palestiinalaiset eivät valinneet teitä, eivätkä he nimittäneet teitä edustajakseen. Olette itse nimittäneet itsenne. Ette osoita vastuullisuutta omalle kansallenne – tämän todistaa teidän oma kokonaisvaltainen heidän ihmisoikeuksiensa rikkominen.
Itse asiassa palestiinalaisten yksilöllinen ja heidän inhimillinen kehityksensä eivät ole teidän huolen aiheenne, te kidnappaatte omia yliopisto-opiskelijoitanne ja kidutatte heitä vankiloissanne, te kidutatte poliittisia kilpailijoitanne. Palestiinalaisten kärsimykset ovat omien itsekkäiden poliittisten etujenne tulos. Te itse olette omienne, palestiinalaisten, suurin vihollinen.
Jos Israelia ei olisi olemassa, teillä ei olisi ketään, jota voisitte syyttää. Ottakaa vastuu omista teoistanne. Te lietsotte konfliktin liekkejä ylläpitääksenne omien väärinkäytöstenne valtaa ja käytätte tätä (YK:n) areenaa johtaaksenne harhaan kansainvälistä yhteisöä ja johtaaksenne harhaan palestiinalaisten yhteisöä uskomaan, että Israel on syyllinen niihin ongelmiin, jotka te itse olette luoneet.”

Tässä videossa



Israel
Jumalansilmäterä

Kirjoja myytävänä

Ei kommentteja: