Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 15. syyskuuta 2017

Hääiloa!



Maanpäälliset häät on tässä kuvattuna, mutta me odotamme Karitsan häitä, jotka on luvattuna Raamatussa.
Ilm.19:1 Sen jälkeen minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden suuren äänen taivaassa sanovan: "Halleluja! Pelastus ja kunnia ja voima on Jumalan, meidän Jumalamme.
19:2 Sillä totiset ja vanhurskaat ovat hänen tuomionsa; sillä hän on tuominnut sen suuren porton, joka turmeli maan haureudellaan, ja on kostanut ja on vaatinut hänen kädestänsä palvelijainsa veren."
19:3 Ja he sanoivat toistamiseen: "Halleluja!" Ja hänen savunsa nousee aina ja iankaikkisesti.
19:4 Ja ne kaksikymmentä neljä vanhinta ja neljä olentoa lankesivat maahan ja kumartaen rukoilivat Jumalaa, joka valtaistuimella istuu, ja sanoivat: "Amen, halleluja!"
19:5 Ja valtaistuimelta lähti ääni, joka sanoi: "Ylistäkää meidän Jumalaamme, kaikki hänen palvelijansa, te, jotka häntä pelkäätte, sekä pienet että suuret."
19:6 Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.
19:7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.


Nämäkään häät eivät voi olla kovin kaukana, ollaan siis valmiina joka hetki!

Eija Kärkkäinen 15.9.2017

Matt. 24:30
Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
1Tess. 4:17
sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa
Puhutaanko tässä samasta tapahtumasta? Näyttää siltä, että Matteuksen evankeliumin kuvaamaa näyttämöä valmistellaan ennen näkemättömällä tavalla. Viha ja valtapolitiikka liennytysyrityksistä huolimatta vain lisääntyy ja laajenee. Rauhanliikkeet, luonnonsuojelu tai rakkauden nimissä leviävä suvaitsevaisuuden aalto ei näytä yrityksistä huolimatta vaikuttavan maailman valtaapitäviin asti.
Lapsuudessani, ja myöhemminkin puhuttiin pelottavasta maailmanlopusta. Myöhemmin itse Raamattuun paremmin tutustuttuani ymmärsin, että kyseinen tapahtuma olisi ainakin 1007 vuoden päässä. Nyt näyttää, että maailma on valmis tuhottavaksi koska tahansa. Vallanhimon sokaiseman ydinasevaltion johtajan toimintaa yritetään pakotteilla hillitä, mutta riittääkö se vain kiihottamaan varustelua puolin ja toisin.
Mikä vielä pidättää? Jälleen käännyn Raamatun sanan puoleen! Uskon kirjan auktoriteettiin ja todenperäisyyteen osin omankokemuksen, ennustuksellisuuden ja ajankohtaisuuden sekä ainoan perusteltavissa olevan totuuden perusteella.
2Tess. 2:7
Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää.
Mikä on se joku, joka pidättää laittomuuden julkeaa ilmestymistä?
1Tess. 4:17
sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
Tässä kirjeessään Tessalonikassa asuvalle Kristukseen uskovalle seurakunnalleen apostoli Paavali opettaa edesmenneiden uskovien sekä kyseisen tapahtuman aikaan maan päällä elävien osasta. Selventää asiaa vielä toisen kerran heille kirjoittaessaan.
2Tess. 2:8
niin silloin ilmestyy tuo laiton.
2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
2.Tessalonikalaiskirje:
2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä.
Kyseessä on siis kaksi eri tapahtumaa. Koska näyttämöä ihmiselle, jonka esiin tulo tapahtuu pahuuden ja valheen isän vaikutuksesta valmistellaan kiihtyvällä vauhdilla, aivan oven edessä on tapahtuma, jolloin seurakunta, Kristukseen omana Vapahtajanaan uskovien joukko temmataan Herraa vastaan.
Silloin vasta kyseinen saatanan vaikutuksesta esiin nouseva antikristus pääsee pahuudessaan tekemään ihmeensä, joiden tähden juutalaiset päästävät hänet rakentamaansa temppeliin, mutta huomaavat tulleensa petetyiksi.
Joh. 19:37
Ja vielä sanoo toinen kirjoitus: "He luovat katseensa häneen, jonka he ovat lävistäneet."
Sak. 12:10 Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.
Ilm. 1:7 Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen.

Ei kommentteja: