Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Todistus 4.7.2017

Olin käymässä Klaukkalassa ja istuin Citymarketin aulassa. Kelloliikkeen kohdilla, mies tuli istumaan viereeni ja alkoi keskustelemaan uudesta Sote-uudistuksesta ja kertoi olleensa lonkkaleikkauksessa. Mutta jättäneensä polvileikkauksen sillä kertaa ja nyt oli jonotuslistalla ortobedille ja kertoi jonon olevan kaksi kuukautta ennen kuin pääsee vastaanotolle.

Kertoi polvien olevan niin huonossa kunnossa, ettei jaksa kauan seisoskella. Sekä myös kun nousee seisomaan polviin koskee.
Siinä sitten tuli minulle mieleen, että saisinko rukoilla hänen polviensa puolesta, että kipu lähtisi ja mies voisi taas kävellä.
Tämä mies antoi siihen luvan ja sanoin:

Jeesuksen nimessä rukoilen polvien puolesta ja sanoin kipu lähde! Kipu, sinulla ei ole mitään oikeutta olla noissa polvissa.
Kipu lähde Jeesuksen nimessä!

Sanoin miehelle: Tuntuuko jaloissa mitään? Ja Hän nousi seisomaan ja kipua ei enää ollut. Mies sanoi: Miten sinä tämän teit? Sanoin en minä tehnyt muuta kuin olin välikappale Jumalalle. Tapahtui ihme, jonka Jeesus teki.

Kerroin, että Jeesus kuoli Golgatan keskimmäisellä ristillä meidän syntiemme ja sairauksiemme puolesta ja että hän voitti kuoleman. Jeesus ei jäänyt hautaan vaan nousi ylös kuolleista ja on nyt Isän Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme.

Kerroin hänelle myös tahtoiko hän antaa elämänsä Jeesukselle? "Room.3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Room.6:23 Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."
Hän ei kuitenkaan siinä hetkessä vielä ottanut Jeesusta vastaan sydämeensä, mutta kerroin miten hän voi sen tehdä: Tunnustamalla syntinsä ja kutsumalla Jeesusta sydämeensä asumaan.


Vaimoni tuli sitten siihen ja heti mies alkoi todistamaan, miten kipu lähti polvista. Kertoi, että lämmin aalto tuli jalkapohjista polviin päin kun minä rukoilin hänen puolestaan ja tunsi kuinka kipu lähti.

Kiitos Jeesus, mies jäi miettimään pelastussanomaa, sitä mitä Jeesus merkitsee.

Itse en ollut mitenkään uskonhenkisessä tilassa, vaan tein "työtä hengen kehotuksesta".

Aamulla oli muutenkin hyvin ristiriitaiset tilanteet ja erityisen ärtynyt joistakin asioista. Eli omaa "hengellistä auktoriteettia" ei oikein ollut siinä tilanteessa.

Olen lukenut viime aikoina yhtä kirjaa: Kuinka vaeltaa Jumalan yliluonnollisessa voimassa, Guillermo Maldonado. kirjaa saa ostettua Liekkikustannuksesta, linkki edellä, kun painaa kirjan nimestä.

Mutta kun vaeltaa luonnollisesti ja toimii niin kuin Hän tahtoo, tulee yliluonnollinen mukaan kuvioihin.

Ole siis rohkea ja toimi hengen johdattamana!

Ei kommentteja: