Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 19. tammikuuta 2016

Muutosta alkaa tapahtua

Eilen illalla kävimme ystävien kanssa kertomassa Jeesuksesta kaduilla ja toreilla. Saimme rukoilla myös joidenkin sairaiden puolesta.

Eräällä naisella oli jalka kipsissä, oli murtunut ja tunsi kipua kävellessään. Rukoilimme hänen jalkansa parantumista ja kysyimme tuntuuko mitään? Vähän on parempi, rukoilimme uudestaan ja nyt tuntui jotain aaltoilua jalassa. Vielä rukoilimme lisää ja kerroimme Jeesuksesta. Hän sanoikin olleensa viikonloppuna jossain henkisessä tilaisuudessa ja kertoi nähneensä Jeesuksen kasvot ja tämän olleen nyt johdatusta kun puhuimme hänelle Jeesuksen parantavasta voimasta.
Nainen tuli kosketetuksi ja lähti iloisena jatkamaan matkaansa.

Sitten eräs nuori nainen jolla oli selkä kipeänä, rukoilimme selän paranemisen puolesta. Ensin ei sanottavaa tapahtunut mutta rukoilimme lisää ja nyt selkään ei enää koskenut. Kiitos Jeesukselle hän on parantaja. Kerroimme myös Jeesuksesta pelastajana.

Siinä paikalla oli paljon musliminuorukaisia, jotka katsoivat tilannetta. Eräs meidän kaverimme kertoi kuinka Seinäjoella olivat rukoilleet ihmisten puolesta ja kuinka erään miehen jalka oli kasvanut. Tämä mies oli liikannut kulkiessaan, mutta nyt pystyi kulkemaan normaalisti.
Kyllä ihmettelivät, ihanko heti parantui? Siinäkö silmien edessä? Kyllä, näin tapahtuu kun Jeesus koskettaa!

Mitä ihmeellisiä todistuksia nuorille, jotka puhuvat Muhammetista ja allahista ja Jeesuksesta vain profeettana.
Meillä on heille enemmän tarjottavana: Iankaikkinen Jumala, joka on luonut kaiken ja pystyy parantamaan, pelastamaan ja vapauttamaan myös tänään.

Kiitos Jeesus, sinä olet meidän Herramme ja Vapahtajamme, sinulle annamme kaiken kunnian ja kiitoksen. Me saamme kasvaa ja opetella kulkemaan Jeesuksen seuraajina.

Parantumisesta

Ei kommentteja: