Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Elämä on!

Jeesus sanoo: MInä olen ylösnousemus ja elämä!
Joh. 11:25 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut.

Mikä mahtava sana!
Jeesuksessa meillä on jo kaikki, sillä Jeesus on täyttänyt lain. Jeesuksen kanssa ei enää tarvitse ponnistella - vaan saa elää vapaudesta ja pelottomudesta käsin.

Sillä rakkaudessa ei ole pelkoa. Täydellinen rakkaus karkoittaa pelon.

1Joh. 4:18 Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa
Room. 8:15 Sillä te ette ole saaneet orjuuden henkeä ollaksenne jälleen pelossa, vaan te olette saaneet lapseuden hengen, jossa me huudamme: "Abba! Isä!"

Abba Isä! Jumala on meidän todellinen Isämme, hän on meidät luonut. Hän on myös luvannut pitää meistä huolen.

Hes. 34:12 Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.

Luuk. 15:4 "Jos jollakin teistä on sata lammasta ja hän kadottaa yhden niistä, eikö hän jätä niitä yhdeksääkymmentä yhdeksää erämaahan ja mene etsimään kadonnutta, kunnes hän sen löytää?


Job 10:12 Elämän ja armon olet sinä minulle suonut, ja sinun huolenpitosi on varjellut minun henkeni

Ap.t. 17:28 sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme, niinkuin myös muutamat teidän runoilijoistanne ovat sanoneet: 'Sillä me olemme myös hänen sukuansa.


Jeesus on meidän isoveljemme. Jeesus syntyi ihmiseksi Pyhästä Hengestä. Samoin mekin uudestisyntyneinä olemme syntyneet Pyhästä Hengestä.
Jeesus on esikoinen: Room. 8:29 Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa

2Kor. 3:18 Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niinkuin muuttaa Herra, joka on Henki.

2Tim. 1:13 Ota esikuvaksi ne terveelliset sanat, jotka olet minulta kuullut, uskossa ja rakkaudessa, joka on Kristuksessa Jeesuksessa.


Elämä on elämisen arvoinen asia. Myös tänä päivänä, tässä ja nyt!
Jumala siunatkoon sinua ja antakoon sinulle voimaa juuri tähän päivään, tämän päivän askareisiin ja haasteisiin!

Jeesus on kanssasi aina, hän ei hylkää sinua, jos olet ottanut hänet sydämeesi asumaan ja haluat vaeltaa hänen kanssaan.

1Sam. 12:22 Suuren nimensä tähden Herra ei hylkää kansaansa, koska Herra on tahtonut tehdä teidät omaksi kansaksensa

Ei kommentteja: