Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

perjantai 19. syyskuuta 2014

Te saatte voiman!

Ap.t. 1:8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."

Ap.t. 2:4 Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.

1Kor. 12:10-13
12:10 toinen lahjan tehdä voimallisia tekoja; toinen profetoimisen lahjan, toinen lahjan arvostella henkiä; toinen eri kielillä puhumisen lahjan, toinen taas lahjan selittää kieliä.
12:11 Mutta kaiken tämän vaikuttaa yksi ja sama Henki, jakaen kullekin erikseen, niinkuin tahtoo.
12:12 Sillä niinkuin ruumis on yksi ja siinä on monta jäsentä, mutta kaikki ruumiin jäsenet, vaikka niitä on monta, ovat yksi ruumis, niin on Kristuskin;
12:13 sillä me olemme kaikki yhdessä Hengessä kastetut yhdeksi ruumiiksi, olimmepa juutalaisia tai kreikkalaisia, orjia tai vapaita, ja kaikki olemme saaneet juoda samaa Henkeä.

Jos se sama Henki, joka nosti Jeesuksen kuolleista, on sinussa, niin eläväksi Hän sinut tekee, jos se Henki on sinussa.
Todella, jos se Henki on meissä, me tulemme eläväksi Hänessä. Ottaessamme vastaan pelastuksen armon Jeesuksessa, me saamme Pyhän Hengen voiman, joka uudistaa meidät.

Seuraava on tapahtunut 1993:

Pentti ja Annikki Yli - Rämi ovat Helluntaiseurakunnan vieraina 22.1-24.1.1993 perjantaista – sunnuntaihin. Perjantaina menin Pentin puheille kyselemään mitä mieltä Jumala on siitä, että voinko mennä naimisiin uudelleen, vaikka olen eronnut? Vastaus tuli ja koen että Jumala ei ole vastaan, koska ensimmäistä kertaa elämässäni sain kokea Pyhän Hengen kasteen. Täytyin todella konkreettisella tavalla. En heti itse kokenut mitään, kun Pentti sanoi, että puhu uusilla kielillä, olet täyttynyt Pyhällä Hengellä. Menin kotiin ja eräs kaveri tuli luokseni vielä yhdessä rukoilemaan, mutta en sittenkään kokenut mitään. Seuraavana päivänä lähdin sitten kävelemään kirjastolle ja ajattelin, että rukoilen ja puhun mitä Herra puhuttavaksi antaa. Ja kun sitten menin kirjastoon aloin tuntea, että nyt on parempi kun lähden ulos, sillä en pystynyt olemaan hiljaa. Ja ulos päästyäni alkoi suustani tulla sanoja joita en ymmärtänyt. Puhuin todella uusilla kielillä ja sellaisella voimalla, että sisällä ei voinut olla. Illalla kokouksessa sain kokea lisää Pyhää Henkeä. Sunnuntaiaamuna heräsin siihen kun puhuin eri kielillä usean enkelin kanssa. En nähnyt heitä, mutta tunne oli selvä, sillä minun täytyi keskustella eri suuntaan jokaisen kanssa. Päivällä, kun menin kokoukseen, pastori Matti Hirviniemi pyysi minua rukoilemaan, kun oli kuullut minun täyttyneen Hengellä. Rukouksessa en saanut suomen kieltä juuri ollenkaan, vaan puhuin voimallisesti uusilla kielillä. Halleluja!


Tämä Pyhän Hengen täyteys vahvisti uskoani ja aloin mennä vauhdilla eteenpäin uskon elämässä.
Raamatussa sanottiin Apostolin teot 1:8 kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."

Saatte voiman ja te tulette olemaan minun todistajani, sanoo Jeesus!

Olen kulkenut elämän tiellä Jeesuksen kanssa ja hän on vienyt monenlaisiin tehtäviin, joiden kautta olen nyt tässä ja kirjoittelen näitä lyhykäisiä elämän tarinoita.


”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,
että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei
yksikään, joka uskoo, hukkuisi, vaan hänellä
olisi iankaikkinen elämä. Joh.3:16


Ilm.3:8
”Minä tiedän sinun tekosi, katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanoistani, etkä ole minun nimeäni kieltänyt”.

”Herra, teidän Jumalanne, joka käy teidän edellänne, taistelee itse teidän puolestanne, aivan niin kuin hän teki teille Egyptissä teidän silmienne edessä ja erämaassa, jossa sinä olet nähnyt, kuinka Herra, sinun Jumalasi, on kantanut sinua, niin kuin mies kantaa poikaansa, koko sen matkan, jonka te olette kulkeneet, kunnes tulitte tähän paikkaan.”
5 Moos.1:30-31

4.11.1993 Näin unen, jossa ensin olimme yhdessä sisällä ja sitten lähdimme ulos. Oli joki, jossa oli muutamia kalastajia. Menimme pareittain joelle. Silta, jolta ongimme oli hatara, joessa ui erilaisia kaloja. Oli isompia ja pienempiä, sekä erilaisia kaloja. Ensin ajattelimme, että kalat kääntyvät pois kun huomaavat meidät sillalla. Ja kun silta liikkui joessa, mutta kalat vain jatkoivat matkaa. Mutta sitten tarttuikin samaan onkeen kaksi isoa ja erilaista kalaa. Nostimme kalat ylös. Heräsin ja rukoilin. Kiitos Jeesus, sinä Herra pelastat uusia sieluja. Halleluja! Saamme olla kalastamassa Sinulle Herra!



No, nythän minä kuljen kahdestaan vaimoni kanssa ja saadaan olla "kalastamassa" ihmisiä Jeesukselle.

Uskon, että ihmiset ovat janoisia ja etsivät. Etsivät tulla pelastetuksi ja tämä on yksi hyvä tapa etsiä kadonneita, jotka muuten eivät ehkä kuulisi sanomaa Jeesuksesta.

Jeesus siunatkoon ja johdattakoon mys sinun askeleitasi tällä elämän tiellä!

Yleinen tie päättyy, joten valitse Jeesus tie niin pääset perille!

Taivas on auki



Ei kommentteja: