Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 25. elokuuta 2014

Jabesin rukous

1.Aikakirja:4:9-10
9 Mutta Jabes oli suuremmassa arvossa pidetty kuin hänen veljensä; ja hänen äitinsä oli antanut hänelle nimen Jabes sanoen: "Olen synnyttänyt hänet kipuja kärsien."
10 Ja Jabes huusi Israelin Jumalaa, sanoen: "Jospa sinä siunaisit minua ja laajentaisit minun alueeni; jospa sinun kätesi olisi minun kanssani ja sinä varjelisit pahasta, niin että minä pääsisin kipuja kärsimästä!" Ja Jumala antoi hänen pyyntönsä toteutua.

Tämä rukous on ollut sydämelläni jo jonkun aikaa. Herra on kuullut sydämeni huudon ja laajentanut elinpiiriäni, mutta samalla myös lisännyt vastuuta. Eilen kun minut ja vaimoni siunattiin seurakunnan pastoreiksi Mikan ja Mirkan lisäksi, koemme olevamme siunattuja ja Jumalan suunnitelmat toteutuvat elämässämme.

Seurakunta kasvaa ja tarvitaan lisää työmiehiä elovainiolle, sanahan sanoo: Luuk. 10:2 Ja hän sanoi heille: "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa.

Nyt on aika laajentaa myös elinpiiriä ja rukouksiin vastataan monella eritavalla.

Olemme palvelleet vuoden Metrocenter-Seurakunta ry:ssä ja Good News for Everyone ry.ssä ja nyt oli sitten aika siirtyä palvelemaan suuremmassa voimassa.
Tarvitsemme esirukousta tässä palvelutehtävässä ja haluan siunata sinua, joka näit teet!
2Tess. 3:1 Sitten vielä, veljet, rukoilkaa meidän edestämme, että Herran sana nopeasti leviäisi ja tulisi kirkastetuksi muuallakin niinkuin teidän keskuudessanne,


Kokoustilamme on toistaiseksi Autotalolla, Salomonkatu 17 D 2krs. Sunnuntaisin klo 12.00 Tervetuloa!

Kuuntele tästä, tulet syttymään Jumalan tulesta!

Ei kommentteja: