Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Pastori Paul Chungin esittely, Missio Ikaalinen


Julkaisu käyttäjältä TV7 Plus.


Lehdistötiedote 17.3.14.

Missio Ikaalinen 5.-6.4.

Missio Ikaalinen tuo iloa ja toivoa alkavaan kevääseen. Rantasipi Ikaalisen kylpylässä järjestettävään missioon on tulossa pääpuhujaksi pastori Paul Chung Etelä-Koreasta. Hän on tullut tunnetuksi sairaiden puolesta rukoilemisesta. Musiikissa vaikuttavat Rodriqo Campos Helsingistä ja Mika Piirto Tampereelta. Päätilaisuudet ovat Lauantaina kello 16.00. ja 19.00, sekä Sunnuntaina kello 12.00. ja 15.00. Tapahtumalla on laaja järjestely pohja. Järjestävät tahot: Good News For Everyone, Missiomaailma, TV7, Ikaalisten Vapaaseurakunta ja Helluntaiseurakunta. Tilaisuuksia voi seurata suorana www.tv7plus.fi sekä sunnuntain Lähetysjuhlaa suorana myös TV7 pääkanavalla. Lisätietoja: www.kuningassaapuukaupunkiin.fi.





Kuva Paul Chung

Full Gospel Bible Church arkisto

Missiosta:


Pastori Paul Chung
Full Gospel Bible Church -seurakunnan vanhempi pastori

Pastori Paul Chung, maailmanlaajuisen palvelutyön omaava apostoli ja profeetta, on saarnannut evankeliumia Yhdysvalloissa, Suomessa, Brasiliassa, Venäjällä, Japanissa ja useassa muussa maassa saattaen monia ihmisiä Jeesuksen Kristuksen pelastavaan tuntemiseen. Kun pastori Chung julistaa Jumalan Sanaa, monet ihmiset kokevat rukousvastauksia tai alkavat puhumaan uusilla kielillä, ja toiset paranevat sairauksistaan. Jotkut ihmiset saavat voitelun hänen palvelutyönsä kautta; toiset saavat kultahampaita ja apua taloudellisiin ongelmiinsa. Chung on nostanut Jumalan armeijaa julistamalla voimakkaita profetioita ja jakamalla Jumalan Sanaa. Hän on ollut valmistamassa seurakuntia ja kristittyjä Jeesuksen toista tulemusta varten julistamalla evankeliumin sanomaa saarnojen, tv-lähetysten, sanomalehtien ja internetin kautta.


Tämä vuosi on kuudestoista vuosi, kun pastori Paul Chung on johtanut Full Gospel Bible Church -seurakuntaa Jumalan voitelemana. Tällä hetkellä seurakunta etsii uusia tiloja, että se voisi jatkaa Jumalan työtä jäsenmäärän kasvaessa. Pastori Chung on toiminut aktiivisesti myös muiden korealaisten seurakuntien kanssa julistaen evankeliumia ja auttaen seurakuntia kasvamaan hengellisesti. Hänet mainitaan usein tunnetuimpien korealaisten evankelistojen ja herätysjulistajien joukossa. Hän on tehnyt laajamittaista lähetystyötä ympäri maailmaa: Japanin herätyskonferensseista evankelioimiskokouksiin Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Suomessa, Venäjällä, Filippiineillä ja Afrikassa. Pastori Chungin saarnoja on kuultu television ja radion välityksellä ympäri maailman. Suomessa pastori Chung vieraili Näky-konferenssin pääpuhujana vuonna 2006.

Tällä hetkellä pastori Paul Chung on sitoutunut vahvistamaan lähetystyöverkostoa työskennellessään pastorien kanssa Intiassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa, Virossa, Etelä-Afrikassa, Brasiliassa ja eri puolilla Aasiaa. Pastori Chung on myös yksi Täyden evankeliumin liikemiesten veljesliiton Aasian johtajia. Hänen vakaumuksensa on, että evankeliumin julistusta ei pitäisi jättää ainoastaan pastorien harteille, vaan kirkon ja yhteiskunnan välistä kuilua tulisi pienentää antamalla myös liikemiesten julistaa evankeliumia. Lisäksi kristityillä liikemiehillä on tärkeä osa evankeliumin työssä Lähi-idässä, Pohjois-Koreassa ja Afrikassa, missä tarvitaan suuria määriä taloudellista tukea, jotta Jumalan työ voidaan viedä päätökseen.

Yksi pastori Chungin julistuksen painopisteitä on Herran palveleminen rukouksen avulla. Full Gospel Bible Church -seurakunta rukoileekin jatkuvasti sekä korealaisten että kansainvälisten ajankohtaisten asioiden puolesta. Pastori Chung rakastaa myös Herran palvomista, ja hän on kirjoittanut useita ylistyslauluja, joita on myös käännetty usealle kielelle.

Pastori Chung ajattelee, että Jumalan seurakunnan pitäisi olla maailman suola ja sen tulisi välittää Jeesuksen rakkautta kärsivälle maailmalle. Hän myös painottaa, että seurakunnan tulee pysyä pyhänä ja puhtaana ja että kristittyjen on pitäydyttävä Raamatussa, jotta Jumalan valtakunta etenisi tässä ajassa.

Missio Ikaalinen 5.-6.4.2014
Rantasipi Ikaalisten Kylpylä. Hämyläntie 2

Tarkempi ohjelma:

La 5.4.
15.00. Raamattutunti. Paul Chung (Etelä-Korea).
16.00. Missiotilaisuus. Paul Chung. Mika Piirto & Band.
19.00. Missiotilaisuus. Paul Chung. Mika Piirto & Band.

Sunnuntai 6.4.
12.00. Lähetysjuhla. Paul Chung. Rodriqo & Saara Campos & Band.
15.00. Missiotilaisuus. Paul Chung. Rodriqo & Saara Campos & Band.


Järjestäjät: Good News For Everyone, Missiomaailma, TV7, Ikaalisten Vapaaseurakunta ja Helluntaiseurakunta. Missiotilaisuudet suorana: www.tv7plus.fi.

Good News For Everyone.


Tervetuloa! Ajo-ohje Missioon

Ei kommentteja: