Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 13. kesäkuuta 2013

Mitä nyt?

Mitä nyt tapahtuu? Jos olet syntiä tehnyt - tee parannus!

"Kohtaaminen Pyhän Hengen kanssa" konferenssi on ohi, vaikka se jatkuikin yhteensä 8 päivää - neljän päivän sijasta.
Saimme kokea todella Pyhän Hengen voimakasta liikehdintää kokouksissa, monia Pyhä Henki kosketti voimakkaasti ja varmasti muutti sydämiä. Kuvat kertokoot puolestaan millaista siellä oli. Linkki kuviin tässä.
Neljäntenä päivänä oli myös extraa se, että silloin juhlimme myös RBI-Finland Raamattukoulun 1-vuosikurssia. Todistukset jaettiin kuudelle henkilölle, voit katsoa kuvia 4 päivän kohdalta. Todistamassa oli myös River Bible Institutin rehtori pastori Todd Holmes Tampa Florida, pastori Tomi Lehto River Helsinki seurakunnasta, jakoi todistukset.

Jos haluat lähteä elokuussa alkavaan RBI- Finland Raamattukouluun, voit ilmoittautua tästä linkistä!

River Helsinki muutti omiin tiloihin Hämeentie 11, Helsinki
Tilat ovat mahtavalla paikalla aivan keskustan tuntumassa Kaikukadun ja Hämeentien kulmauksessa.

Jes. 43:19 Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.43:21 Kansa, jonka minä olen itselleni valmistanut, on julistava minun kiitostani.

Luuk. 3:4 niinkuin on kirjoitettuna profeetta Esaiaan sanojen kirjassa: "Huutavan ääni kuuluu erämaassa: 'Valmistakaa Herralle tie, tehkää polut hänelle tasaisiksi.'

Kuitenkin tässä hetkessä haluan ilmaista myös sellaisen asian, että haluaisin myydä Holiday Club - viikko-osakkeeni Punkaharjulta viikko 27 29.6 - 6.7.2013 Osake on kalaisan Kulennoinen järven rannalla rauhallisella paikalla. 34 neliön studio. Osakkeeseen pääset tutustumaan tästä linkistä.
Ps. Hintoja laskettu!

Tämä olisi meille henkilökohtaisesti valtavan hyvä asia, voisimme mennä eteenpäin elämässämme aivan uudelle tasolle.
Tästä linkistä tietoa Holiday Clubista

Ei kommentteja: