Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 29. marraskuuta 2021

Älkäämme mukautuko maailman mukaan!

Tämä sopii näihinkin päiviin.. Älä mukaudu tämän maailman mukaan, vaan kuuntele mitä Jumala puhuu sinulle..

7 vuotta sitten

Kari Kärkkäinen 28. marraskuuta 2014 · Helsinki, Finland

· Mukautuako tähän vai muuttua?

Päällekirjoitus laittaa meitä muutokseen, yhä enemmän Jeesuksen kaltaisuuteen. Hän on meidän isoveljemme ja edellä kävijämme. Hänen askelissaan saamme olla.

1Moos. 3:1 Mutta käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä, jotka Herra Jumala oli tehnyt; ja se sanoi vaimolle: "Onko Jumala todellakin sanonut: 'Älkää syökö kaikista paratiisin puista'?"
Juuri tuo sanan kohta on tänäkin päivänä totta. Onko Jumala todellakin sanonut?

2Kor. 11:3 Mutta minä pelkään, että niinkuin käärme kavaluudellaan petti Eevan, niin teidän mielenne ehkä turmeltuu pois vilpittömyydestä ja puhtaudesta, joka teissä on Kristusta kohtaan.

2Piet. 3:17 Koska te siis, rakkaani, tämän jo edeltäpäin tiedätte, niin olkaa varuillanne, ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois omalta lujalta pohjaltanne,

Room. 12:2 Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä. Älkää siis mukautuko tämän maailman mukaan - vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto!

2Piet. 3:18 ja kasvakaa meidän Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen armossa ja tuntemisessa. Hänen olkoon kunnia sekä nyt että hamaan iankaikkisuuden päivään.

Jumalan tahto on, että tutkimme Jumalan sanaa! Mikä hyödyttää meitä? Jumalan äänen kuuleminen vai ihmisten halujen kuuleminen? Ja toimiminen sen mukaan. Jumala on kyllä antanut jokaiselle meille vapaan tahdon, siitä esimerkkinä myös tämän päiväinen äänestystulos eduskunnassa.
Se ei ole Jumalan mielen mukainen - vaan täysin ihmisen himojen ja halujen mukainen.
Jumala sanassaan kehoittaa meitä:

Kol. 1:10 vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta,

Ei kommentteja: