Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 9. huhtikuuta 2019

Eduskuntavaalit

Ap.t. 6:3 Valitkaa sentähden, veljet, keskuudestanne seitsemän miestä, joista on hyvä todistus ja jotka ovat Henkeä ja viisautta täynnä, niin me asetamme heidät tähän toimeen.

Nyt on valittava 200 miestä/naista eduskuntaan, joten valitkaa keskuudestanne niitä, joilla on hyvä todistus ja jotka ovat Henkeä ja viisautta täynnä. Niin me asetamme heidät kansanedustajiksi eli meidän edustajiksemme 4 vuodeksi.

Ei ole yhdentekevää keitä sinne valitaan, vaan juuri niitä, jotka puhuvat ja toimivat totuudessa. Ja ovat oikeudenmukaisia kaikkia kohtaan, Eivätkä haali omaisuutta itselleen tai suvulleen.

1Tim. 3:7 Ja hänellä tulee myös olla hyvä todistus ulkopuolella olevilta, ettei hän joutuisi häväistyksen alaiseksi eikä perkeleen paulaan

On tärkeää juuri nyt näitä tutkia ja toimia sen mukaan eli äänestää oikeita henkilöitä. Entisistä edustajista olemme huomanneet miten he puhuvat ja miten he sitten toimivat käytännössä. Ei riitä kauniit puheet...
Toteutus on tärkeämpi, miten he äänestävät vaikeissa kysymyksissä. Tai ovat paikalla tekemässä päätöksiä.

Tänään ennakkoon ja sunnuntaina varsinaisena vaalipäivänä.

Siunatkaa, että siunauksen perisitte!

1Piet. 3:9 Älkää kostako pahaa pahalla, älkää herjausta herjauksella, vaan päinvastoin siunatkaa; sillä siihen te olette kutsututkin, että siunauksen perisitte.

Matt. 25:34 Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.

Ei kommentteja: