Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 28. lokakuuta 2017

Tällaista Suomi tukee!?

(Lainattu erään kirjoittajan ja Israelin ystävän facebook seinältä )

"26.-27.10. Suomessa vieraili kaksi israelilaista IMPACT-SE -järjestöstä tapaamassa suomalaisia poliitikkoja. Järjestö monitoroi opetusjärjestelmiä ja he tulivat esittelemään PALESTIINALAISHALLINNON uutta elokuussa julkaistua OPETUSSUUNNITELMAA, JOSSA SUOMI ON PÄÄRAHOITTAJANA Belgian kanssa ja ollut mukana opetussuunnitelman taustatyöryhmässä. Mulla oli etuoikeus osallistua yhteen tapaamiseen Eduskunnassa suoraan Israelin matkani jälkeen. Heidän raporttinsa on kylmäävää luettavaa: lapsia opetetaan ensimmäisestä luokasta lähtien vihaan, pyhään sotaan ja marttyyriuteen. Koko opetussuunnitelmassa ei mainita sanaa rauha, puhumattakaan rauhanomaisesta kasvatuksesta tai rinnakkaiselosta israelilaisten kanssa. Siinä opetetaan, että sota on päättymätön tila, johon lapsia valmistetaan ensimmäisestä luokasta lähtien.
Suosittelen lämpimästi lukemaan oheisen raportin, jossa on poimittu esimerkkejä oppikirjoista. Tässä kuvassa katkelma kolmannen luokan oppikirjassa opetettavasta runosta/laulusta, jossa 9-vuotiaille lapsille siis opetetaan verenvuodattamisesta isänmaan puolesta.
Rukoillaan myös meidän päättäjien puolesta, että Suomi jäädyttää rahoituksen tällaiselle materiaalille. Vastaanotto Eduskunnassa oli hyvä, UM:ssa ei kaikilta osin niinkään, vaikka onneksi kaikista korkein virkamies, jota tapasi at otti asian vakavasti ja sanoi vievänsä asiaa eteenpäin. Suomen Suurlähetystö ei suostunut edes ottamaan näitä vieraita vastaan."
(Vahvistus tekstiin minun)
Tässä linkki raporttiin: "

Palestiinalaisten koulutusohjelma, jota Suomi mm ylläpitää

Eikö olisi jo korkea aika Suomen pitäytyä maksamasta tällaista opetusta Palestiinalaisille???

Ei kommentteja: