Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Ihmettelen tätä maailmanmenoa...

Kyllä näinä päivinä saa ihmetellä tätä maailman menoa. USA:han valittiin demokraattisesti uusi presidentti ja koko maailma on sekaisin.
Clintonin valtaan pääsy piti olla vain sinettiä vaille valmis, mutta virkaan tulikin valituksi Donald Trump.
Lehdistö ja muu media oli rummuttanut 99,9% varmuudella, että seuraava USA:n presidentti olisi Clinton.
Ei mennyt oikein putkeen ennustukset ja manipulointi, ihmiset ajattelivatkin omissa aivoissaan toisin.

Nyt kun virkaan on astunut Donald Trump, hänen tekemisiään kerrotaan joka ikisessä uutislähetyksessä. Ja aina hän toimii väärin - median mielestä.

Häntä syytetään, vaikka myös Obama tai Bill Clinton teki samanlaisia ratkaisuja. mm. pakolaiskysymyksessä tai niinkuin raja-aidan rakentaminen Meksikon rajalle. Miten olisi ollut mahdollista, että Trump olisi syyllinen mm. 1100 kilometrin raja-aidan rakentamiseen, joka on jo nyt valmiina, vaikka Trump on ollut virassa vasta viikon?
Mutta tätähän ei oteta huomioon...

Demokraatit ovat muka demokraattisia, eivät heidän toimintansa ainakaan siltä näytä. Vai eikö puheet olekaan tosia tai sitten valheita puhutaan jatkuvasti, eikä ole tarkoituskaan toimia oikein?

Ainakin Trump tekee niin kuin on luvannut vaalipuheissaan, totuus on aina toisenlainen kuin valheen puhuminen.


Room. 13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;


Sama täällä kotimaassa, - "vihervasemmistolaiset" ja monet muutkin ovat kauhuissaan...
Heidän mielestään edes osallistuminen Valkoisessa talossa presidentin aamiaiselle on väärin. Mutta sinnehän on kutsuttu kristittyjä.
Kaiken tämän keskellä rasismi kristittyjä kohtaan on kasvamassa, valitettavaa mutta totta. Maailman ihmiset eivät näe kuin oman napansa ympärille. He puolustavat uskontoja mm islaminuskoa yms. ja eivät näe sen pidemmälle,
koska eivät ole sisällä uskossa Jeesukseen - ymmärrystä ei ole.

Mikä on oikein?

Ps. 145:18 Herra on lähellä kaikkia, jotka häntä avuksensa huutavat, kaikkia, jotka totuudessa häntä avuksensa huutavat.

Mark. 12:14 Nämä tulivat ja sanoivat hänelle: "Opettaja, me tiedämme, että sinä olet totinen etkä välitä kenestäkään, sillä sinä et katso henkilöön, vaan opetat Jumalan tietä totuudessa. Onko luvallista antaa keisarille veroa vai ei? Tuleeko meidän antaa vai ei?"

3Joh. 1:4 Minulla ei ole suurempaa iloa kuin se, että kuulen lasteni vaeltavan totuudessa.

Ei kommentteja: