Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 8. joulukuuta 2016

Yhteydestä...

1Joh. 1:3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa

Joh. 17:21 että he kaikki olisivat yhtä, niinkuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa, että hekin meissä olisivat, niin että maailma uskoisi, että sinä olet minut lähettänyt.

1Kor. 1:9 Jumala on uskollinen, hän, jonka kautta te olette kutsutut hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme yhteyteen.

1Joh. 1:6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.


"Miksi me kristityt usein ajatellaan että yhteys perustuu samaan oppiin, siihen että ollaan samaa mieltä asioista? Mä en ole edes mun vaimon kanssa aina samaa mieltä kaikesta. Silti me ollaan yhtä.
Yhteyden perusta ei ole että olemme samaa mieltä kaikesta, vaan että rakastamme toinen toisiamme." Pekka Perho



Uusi biisi, joka syntyi ensimmaisena paivana Jerusalemissa. Koin etta Jumala halusi mun olevan hanen lasnaolossaan ja pysyvan siella, ja siita paikasta rupesi sanat ja melodia virtaamaan.
uskon etta jumala haluaa sanojen ja laulun kautta rohkasta just sua, ja puhua sulle. Ole siunattu !
Johan Juppe Lahtela


A new song God gave me on my first day in jerusalem. I felt he was calling me to stay in his presence and to be still. And thats where he gave me this song. I believe the lyrics are prophetic and he wants to speak to you. be blessed!


Sinulla on nyt mahdollisuus ottaa Jeesus vastaan elämääsi:
Evankeliointi avain kertoo asiasta

Ei kommentteja: