Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

tiistai 15. marraskuuta 2016

Pyhän Hengen kaste, todistukseni!

Pentti ja Annikki Yli - Rämi ovat Varkauden Helluntaiseurakunnan vieraina 22.1-24.1.1993 perjantaista – sunnuntaihin.

Perjantaina menin Pentin puheille kyselemään mitä mieltä Jumala on siitä, että voinko mennä naimisiin uudelleen, vaikka olen eronnut? Vastaus tuli ja koen että Jumala ei ole vastaan, koska ensimmäistä kertaa elämässäni sain kokea Pyhän Hengen kasteen.

Täytyin todella konkreettisella tavalla. En heti itse kokenut mitään, kun Pentti sanoi, että puhu uusilla kielillä, olet täyttynyt Pyhällä Hengellä. Menin kotiin ja eräs kaveri tuli luokseni vielä yhdessä rukoilemaan, mutta en sittenkään kokenut mitään.

Seuraavana päivänä lähdin sitten kävelemään kirjastolle ja ajattelin, että rukoilen ja puhun mitä Herra puhuttavaksi antaa. Ja kun sitten menin kirjastoon aloin tuntea, että nyt on parempi kun lähden ulos, sillä en pystynyt olemaan hiljaa.
Ja ulos päästyäni alkoi suustani tulla sanoja joita en ymmärtänyt. Puhuin todella uusilla kielillä ja sellaisella voimalla, että sisällä ei voinut olla.
Illalla kokouksessa sain kokea lisää Pyhää Henkeä. Sunnuntaiaamuna heräsin siihen kun puhuin eri kielillä usean enkelin kanssa. En nähnyt heitä, mutta tunne oli selvä, sillä minun täytyi keskustella eri suuntaan jokaisen kanssa.
Päivällä, kun menin kokoukseen, pastori Matti Hirviniemi pyysi minua rukoilemaan, kun oli kuullut minun täyttyneen Hengellä. Rukouksessa en saanut suomen kieltä juuri ollenkaan, vaan puhuin voimallisesti uusilla kielillä. Halleluja!

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut,
että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei
yksikään, joka uskoo, hukkuisi, vaan hänellä
olisi iankaikkinen elämä. Joh.3:16

Apt.19:44-48
10:44 Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat.
10:45 Ja kaikki ne uskovaiset, jotka olivat ympärileikatut ja olivat tulleet Pietarin mukana, hämmästyivät sitä, että Pyhän Hengen lahja vuodatettiin pakanoihinkin,
10:46 sillä he kuulivat heidän puhuvan kielillä ja ylistävän Jumalaa. Silloin Pietari vastasi:
10:47 "Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin?"
10:48 Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen. Silloin he pyysivät häntä viipymään siellä muutamia päiviä.



Ei kommentteja: