Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

lauantai 3. lokakuuta 2015

Pakolaispolitiikkaa ja evankeliumia

Pakolaispolitiikkaa ja sirkushuveja nyt torven täydeltä tulee mediassa.
Pakolaiset syömälakossa kun heille tarjottu ruoka ei kelpaa. Rahaa he kuitenkin haluaisivat enemmän...

Väyrynen kirjoittaa:
Toivoa sopisi, että Sipilä ottaisi opiksi tästä mikä nyt on tapahtunut. Silti uskon, että tässä tilanteessa pääministerinä hän on ainoa oikea ihminen, jolla on mahdollisuus saada taloutemme kuntoon.
Mutta virheitä varmasti tekee jokainen ja on tehnyt, varsinkin poliitikot, jotka ovat joko vallassa tai oppositiossa. Niinkuin jokainen hallitus tähänkin mennessä tai oppositio. Takin kääntäjiä riittää.

Mennäkseni vielä tähän kodin avaamiseen pakolaisille...
Vaikka olisikin aito halu auttaa, mutta tässä tilanteessa se kuitenkin aiheutti paljon lisää pakolaisia ja onnen onkijoita tänne, valitettavasti. Etenkään poliitikon ei kannattaisi julkisesti toivottaa näitä tervetulleeksi, no sehän oli kuulema vaimon ajatus, mutta silti.Alkuun heitä piti tulla joku 5000. Nyt on kuitenkin niin, että Suomeen on tulossa tämän hetken arvion mukaan 50 000, mutta se on vain arvio ja miten paljon sen jälkeen on tulossa toiset 50000 tai 500 000?? Kenen "rahkeet" kestää? Muutenkin olemme velkaantuneet jo liikaa, ei riitä vanhoille hoitoloissa enää leipää eikä maitoa - vain puuroa, onko se oikein? Näille ei kelpaa edes se mitä tarjotaan. Rajojen valvonta olisi pitänyt olla heti alusta alkaen. Nyt tänne ehti tulla vaikka ketä mm on sanottu, että isis.. On helppoa arvostella tai arvioida jälkiviisaasti... Mutta nyt jos koskaan, täytyy olla valpas ja tehdä mitä voidaan ja laittaa rajat tiukasti kiinni ja katsoa, että ne jotka todella tarvitsevat apua, myös saavat sitä. Miksi esimerkiksi kristityt eivät pääse tälle listalle, siis autettavien joukkoon? Heitä vainotaan, tapetaan, pahoinpidellään vain ja ainoastaan sentähden, että ovat kristittyjä. Mutta muslimit otetaan tänne ja he eivät sopeudu suomalaiseen kulttuuriin.

Pakolaisten tuleminen lähelle - antaa mahdollisuuden evankeliointiin. Ja heille on jo viety evankeliumia pakolaiskeskuksiin mm. Turussa, katso kalenteri:
25.09.2015
Aika: 18:30
Paikka: Turun vastaanottokeskus


Evankeliumia Lappiin

Kalenteri

Mahdollisuus muutokseen

Jaak. 1:17 Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa.

1Joh. 1:5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä



Osta uusi Näky-Lehti, tai lue se

Näky-Lehti

Mitä herätys on?

Erään auttajan kertomus tapahtumista Helsingissä


Näky Suomelle nyt

Kehoituksen sana: Lähde liikkeelle

Ei kommentteja: