Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

torstai 9. heinäkuuta 2015

Uni 9.7.15 aamuyöllä

Olin tulossa Helsingin keskustasta ja minulla oli muovikassissa vähän voileipiä itselleni ja kahdet villasukat. Menin ennen Kalasatamaa yhden kuorma-auton taakse perälle seisomaan ja hyppäsin pois ennenkuin alkoi taas se valtaväylä.(Siinähän on nyt se työmaa) Kävelin tien reunaa pitkin ja sitten menin siitä Herttoniemen suuntaan.
Vastaan tuli kaksi miestä, jotka olivat ennestään tuttuja. Keskustelin heidän kanssaan ja heillä oli likaiset ja huonot vaatteet. Annoin heille ne villasukat ja omat evääni syötäväksi. Lähellä oli muita samankaltaisia miehiä istumassa ja olivat nälkäisiä. Katsoin muovikassiin ja siellä oli kassin pohjalle tullut leivän muruja. Ajattelin, jos he haluavat ottaa siitä syötäväkseen edes jotain, niin annan niitä.
Annoin ensimmäiselle kouraan ja toiselle ja sitä mukaa kun annoin ruokaa se lisääntyi. Kaikki saivat syödäkseen, mutta huomasin silloin, että kassi oli täyttynyt puolilleen leivänmurusia ja kerroinkin heille siitä, että on tapahtunut enentymisihme. Lopuksi annoin heille loputkin, niin saivat jakaa keskenään sen ruuan.


Tällaisia unia en ole pitkään aikaan nähnyt, ennen ne oli yleisempiä ns. hengelliset unet.


Olin ennen tätä unta valvonut ja henkeen tuli laulun sanat: Oi Suomen kansa, ethän käytä väärin etsikkoaikaas ohi kiitävää, parannus tehkää Herran eteen nöyrtykää, niin Jeesus sinut unesta herättää.

Rukoilin myös erään laulun sanoilla: Siunaa Suomea Herra, siunaa Suomea Herra, siunaa kaikkia maita, siunaa kaikki kansat päällä maan!


Sitten nukahdin ja jossain vaiheessa tuon unen näin.



Jooel 2:28
Näitten jälkeen minä olen vuodattava Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, vanhuksenne unia uneksuvat, nuorukaisenne näkyjä näkevät

Ap.t. 2:17
'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.

1 kommentti:

K.P.Kärkkäinen kirjoitti...

Olikohan tuo uni enne, nyt olemme liittyneet Helsingin Cityseurakuntaan, joka sijaitsee Kalasatamassa