Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ylipäällikön päiväkäsky

Suomen presidentin puhe tänään 27.4.2014

70 vuotta sitten päättyi sota, josta isäni kertoi paljon, koska hän oli taistelemassa rintamalla. Minäkin sain siitä osani, koska synnyin vajaan vuoden kuluttua siitä kun sota loppui.
Isä kertoi sodasta niin kotona kuin naapureissa vierailulla. Sain siitä tuntea unissani painajaisten muodossa, aina kolmekymmentä vuotiaaksi asti. Vasta sen jälkeen kun tulin uskoon - painajaiset loppuivat.
Olen uudestisyntynyt Jeesuksen sovitustyön takia, koska Jeesus kuoli ristillä minun puolestani ja sovitti syntini.
Nyt olen saanut seurata Jeesusta jo yli 37,5 vuotta.

Olen saanut myös ylimmän auktoriteetin / ylipäällikön, joka on Jeesus Kristus.


Hänen tämän päivän sanomansa on: Mark. 16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
Kol. 1:23 jos te vain pysytte uskossa, siihen perustuneina ja siinä lujina, horjahtamatta pois sen evankeliumin toivosta, jonka olette kuulleet, jota on julistettu kaikessa luomakunnassa taivaan alla ja jonka palvelijaksi minä, Paavali, olen tullut.


Tämä on se hyvä sanoma, joka on julistettava kaikille ihmisille rotuun, uskontoon, ihonväriin tai mihinkään muuhun katsomatta.
Se on se ilosanoma, jossa on elämää muutava voima!

Hebr. 4:12 Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija;
4:13 eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.
4:14 Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.
4:15 Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.
4:16 Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.


1Piet. 1:23 te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta.
1:24 Sillä: "kaikki liha on kuin ruoho, ja kaikki sen kauneus kuin ruohon kukkanen; ruoho kuivuu, ja kukkanen varisee,
1:25 mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti." Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu


Israel worship

Ei kommentteja: