Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

maanantai 2. maaliskuuta 2015

EX Muslimi, joka herätettiin kuolleista ruumishuoneella




Luuk.24:41 Mutta kun he eivät vielä uskoneet, ilon tähden, vaan ihmettelivät, sanoi hän heille: "Onko teillä täällä jotakin syötävää?"
24:42 Niin he antoivat hänelle palasen paistettua kalaa.
24:43 Ja hän otti ja söi heidän nähtensä.
24:44 Ja hän sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, kun minä puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne, että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa."
24:45 Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.
24:46 Ja hän sanoi heille: "Niin on kirjoitettu, että Kristus oli kärsivä ja kolmantena päivänä nouseva kuolleista,
24:47 ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.
24:48 Te olette tämän todistajat.
24:49 Ja katso, minä lähetän teille sen, jonka minun Isäni on luvannut; mutta te pysykää tässä kaupungissa, kunnes teidän päällenne puetaan voima korkeudesta."


Ymmärrys Raamatun sanomaan tulee vasta sen jälkeen kun on ottanut Jeesuksen vastaan sydämeensä asumaan. Opetuslapsetkin saivat ymmärryksen vasta kun Jeesus avasi heidän ymmärryksensä.
Olitpa vaikka miten oppinut professori tai tieteilijä, et ymmärrä Raamatun sanomaa.
Koska sinun henkesi ei ymmärrä, mutta kun Jeesus tulee asumaan sinuun hän tuo mukananaan Pyhän Hengen sisimpääsi, sinusta tulee uusi luomus Kristuksessa. Saat myös ymmärryksen hengen - ymmärtää mitä Raamattuun on kirjoitettu.
Olet uudestisyntynyt!

2Kor. 5:17 Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.

Ilm. 21:5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki." Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet."



Tämä muslimi mies ei tuntenut Jeesusta, koska Koraani ei tunnusta Jeesusta Jumalan Poikana, ainoastaan profeettana. Ja se on eri asia kuin Jumalan Poika.

Mutta Jeesus ilmestyi, koska mies huusi: Oletko olemassa, tule ja auta minua! Jeesus kuuli ja tuli ja auttoi, koska Jumala rakastaa, mutta Koraanin Allah ei rakasta - vaan haluaa tappaa ja tuhota. Eikä Allah tullut auttamaan.

2 Kor.5:16 Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.

Kun ihminen tulee uskoon, hän tuntee Hengen mukaan eikä lihan mukaan niin kuin ennen uskoontuloa. Siksi kukaan ei voi tuntea Sanaa, ennenkuin on tullut uskoon ja Pyhä Henki kirkastaa sanoman.

Ole siunattu ja koe Pyhän Hengen tuli sydämessäsi! Tuli polttakoon niin, että lähdet seuraamaan Jeesusta ja hänen lähetyskäskyään!

Mark.16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.
16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä,
16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."
16:19 Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.
16:20 Mutta he lähtivät ja saarnasivat kaikkialla, ja Herra vaikutti heidän kanssansa ja vahvisti sanan sitä seuraavien merkkien kautta.



Ei kommentteja: