Kari Kärkkäinen

Kari Kärkkäinen
Pyhän Hengen tuli syttyköön

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Usko ei ole joka miehen

Tämmöistä on tänä päivänä useassa palveluliikeyrityksessä, kun yrittää saada jotain tehtävää teetettäväksi. Työntekijöitä on töissä aina vain vähemmän ja sillä vähenevällä työntekijämäärällä yritetään selvitä työtehtävistä. Puhelimessa odottavalta kysytään hermoja kun palveluun ei pääse 11 minuutissakaan. Puhelimen kuuluttava ääni toivottaa kuulijalle, että valitettavasti palvelussamme on nyt ruuhkaa, vastaamme mahdollisimman pian. Mutta kuka jaksaa odottaa puhelimessa surullista musiikkia kuunnellen?

Tästä on minulla henkilökohtaista kokemusta viikon verran. Muutimme ja tulevassa kodissa ei ole sama netin palveluntarjoaja kuin entisessä. Ja kaikki muuttui, netin aktivointi käyttöön ei näytä tulevan viikossa, vaan odottelen yhä sen kuntoon tulemista. Ja kun yrittää puhelimella saada yhteyttä, niin siihen ei jaksa odottaa yli kymmenen minuutin jälkeen. Mitähän se odottelu tulee maksamaan?

Toisenlaista on kun rukoilemme Jumalaa, hänellä on vastaanotto heti. Hänelle voi asiansa sanoa samalla hetkellä ja vastaus tulee kyllä sitten ajallaan. Aina se vastaus ei tule sillä hetkellä, mutta Jumalan suunnitelma tulee juuri oikealla hetkellä, sillä hän tietää mikä on meidän parhaaksemme.

Jumalan maailmoissa ei ole huoltokatkoa, vaan ”palvelu pelaa” jatkuvasti. Siellä ei ole katkoja sikäli, jos me vain itse olemme valmiita yhteistyöhön. Monesti se rukouskanava ei pelaa meidän itsemme tähden. Kun emme ole samalla aaltopituudella Pyhän Hengen kanssa.

Onkin syytä olla haluava ja toimia jatkuvasti Pyhän Hengen johdossa. Sana sanookin: Tule jatkuvasti minun tyköni, sillä minä autan sinua, sanoo Jumala.

Kolmen viikon kuluttua onkin sitten Ihmeiden Aika –Suurtapahtuma Olympiastadionilla. Sen tapahtuman eteen olemme tehneet paljon työtä. Sitten monet seurakunnat, lähetysjärjestöt ja yksilöuskovat ovat käyneet mediasotaa tapahtumaa vastaan. Ja pyytäneet, ettei kukaan menisi tapahtumaan.

Tätä en tahdo ymmärtää sitten millään, vaikka Suomi ei ole kokonaan vielä pelastunut!
Tässä tulee sellainen asia mieleen, että usko ei ole joka miehen.

Minä kiitän Jumalaa, että hän on johdattanut minut tähän työhön, evankeliumin levittämiseen tälle rakkaalle Suomen kansalle. Ja uskon, että tällä tapahtumalla on suuri merkitys. Jumala sanookin: kuuliaisuus on enemmän kuin uhri. Olla kuuliainen hänen äänelleen, ja sitä tässäkin on toteutettu.

Mika Jantunen sai selvän Jumalan kutsun, lähteä toteuttamaan tämän Stadiontapahtuman. Ja mukaan tähän on tullut useita seurakuntia pääkaupungin seudulta. He ovat kokeneet todella Jumalan puhuneen Mikalle. Ja nyt se on kohta oven edessä. Tätä tapahtumaa ennen oli Nouse Suomi - Tapahtuma Kulttuuritalolla Helsingissä sekä Eduskuntatalon portailla, joissa kummassakin sain olla mukana.

Tässäkin oli Jumalan suuri suunnitelma, Nouse Suomi oli meidän ensimmäinen tapahtumanimi, mutta emme tahtoneet ottaa samaa nimeä kahdelle erilliselle tapahtumalle. Ja sitten Jumala antoi tämän nimen: Ihmeiden Aika.
Profeetallinen tapahtumasarja: Nouse Suomi – Ihmeiden Aikaan!

Olympiastadionin tapahtuma on 26.7-27.7.2014 klo 12-22 la ja su 12-20
Olympiastadionin jälkeen on vielä kokoukset Helsingin Urheilutalolla 29.7-31.7.2014 klo 18

2Tess. 3:2-6
3:2 ja että me pelastuisimme nurjista ja häijyistä ihmisistä; sillä usko ei ole joka miehen.
3:3 Mutta Herra on uskollinen, ja hän on vahvistava teitä ja varjeleva teidät pahasta.
3:4 Ja me luotamme teihin Herrassa, että te sekä nyt että vasta teette, mitä me käskemme.
3:5 Ja Herra ohjatkoon teidän sydämenne Jumalan rakkauteen ja Kristuksen kärsivällisyyteen.
3:6 Mutta Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä me käskemme teitä, veljet, vetäytymään pois jokaisesta veljestä, joka vaeltaa kurittomasti eikä sen opetuksen mukaan, jonka olette meiltä saaneet.



Ei kommentteja: